Anneke van Giersbergen: Darkest Skies - Virtual Album Release Experience

Ter ere van haar nieuwe album, host Eindhovens trots Anneke Van Giersbergen op zondag 28 maart vanaf 21.00 uur een exclusief live streaming evenement vanuit onze nieuwe Smart Sessions-portal! Effenaar biedt met de Smart Sessions voortaan ook een digitaal platform voor artiesten om zo in contact te blijven met hun fans. Op 28 maart gaat het om een akoestisch solo-optreden met een groot aantal nummers van Anneke’s nieuwe album 'The Darkest Skies Are The Brightest’. De setlist bevat ook enkele songs uit haar back catalogus die de meeste fans voor het eerst in een intieme uitvoering gaan horen. Daarnaast worden er muziekvideo’s en behind the scenes-beelden getoond. Behalve het evenement wat op 28 maart uitgezonden wordt, vindt er in het najaar van 2021 nog een livestream vanuit de Effenaar plaats en kunnen fans via onze Smart Sessions portal een online meet & greet, exclusieve video’s en andere content kopen. Er zijn meerdere ticket-soorten beschikbaar, voor ieder wat wils! 

Anneke van Giersbergen licht toe: “Aangezien touren er voorlopig nog niet inzit, wilde ik iets bijzonders organiseren rondom de release van mijn nieuwe album 'The Darkest Skies Are The Brightest’. Ik ben erg blij met deze mogelijkheid om in contact te blijven met mijn wereldwijde publiek en super enthousiast om dit samen te gaan beleven!”

Voor meer informatie over 'Anneke van Giersbergen: Darkest Skies - Virtual Album Release Experience’ en tickets ga je naar annekevangiersbergen.com of klik je hier!

Trailer Anneke van Giersbergen: Darkest Skies - Virtual Album Release Experience