Audio Bullys @ Effenaar

Excuses voor helaas een tegenvallende show.

Optreden Audio Bullys – 13-10-07 @ Effenaar

Beste mensen,

Naar het publiek te oordelen én op basis van wat we zelf van de ‘show’ vonden, kunnen we niets anders dan concluderen dat het optreden van de Audio Bullys op 13 oktober jl. in de Effenaar vér beneden peil was. Op alle fronten.

Ten eerste begon de show te laat. Reden daarvoor was dat de band exact op het ‘showtime’ tijdstip (21.30 uur) in de Effenaar aankwam. Met veel pijn en moeite heeft de Effenaar crew ze vervolgens binnen een half uurtje het podium weten op te krijgen. En dan het zeer korte optreden. De bandleden hielden het na een krap uurtje voor gezien. Van de Effenaar hadden ze gerust nog een uur aan hun performance vast mogen plakken. Maar ja, je kunt de heren slechts aan hun capuchons weer het podium opsleuren… En dan de kwaliteit van het optreden zelf. Die was natuurlijk verre van goed te noemen. Slecht zelfs. Nu is de Effenaar niet verantwoordelijk voor de prestatie die artiesten neerzetten. Redelijkerwijs wordt een prestatie naar behoren verwacht als een artiest van een bepaald kaliber wordt geboekt. Het begrip ‘naar behoren’ is echter relatief en de band kan hierop dan ook niet keihard afgerekend worden. Een en ander zal echter vanuit de Effenaar zéker worden kortgesloten met het tourmanagement en het boekingskantoor. Wellicht volgt later nog een verklaring van de band op onze website, maar reken daar niet al te hard op…

Ondanks het feit dat de Effenaar als organisatie weinig valt aan te rekenen, willen we toch onze oprechte excuses aanbieden aan de mensen die afgelopen zaterdag ontevreden huiswaarts zijn gekeerd. Eens te meer omdat de concerten en dance avonden die we programmeren normaliter altijd van een kwalitatief hoog niveau zijn.

Ondanks deze mindere ervaring hopen we de teleurgestelde AB bezoekers in de toekomst toch nog terug te zien in de Effenaar, bij een programma dat ongetwijfeld wél een glimlach op het gezicht zal toveren!

Met nogmaals onze welgemeende excuses,

Vriendelijke groeten,

Patrick Clerkx
Hoofd Marketing en PR