Effenaar en Natlab gaan samenwerken

De Effenaar en Natlab gaan een samenwerking aan. Rondom muziek gerelateerde films gaat de Effenaar artiesten, bandjes of andere muzikale invulling toevoegen aan de avond. De ene keer zal de film worden vertoont in Natlab de andere keer in de zaal van de Effenaar, maar bij iedere editie zal de Effenaar de muzikale omlijsting verzorgen!

Hieronder lichten we al een tipje van de sluier op over het programma. De exacte tijden volgen snel dus houd onze website in de gaten voor de kaartverkoop.

1 & 2 juni - Devil's Pie D'Angelo

In het weekend van Hemelvaart vertonen we de film Devil's Pie - D'Angelo. Hierin zien we een intiem, ontroerend en verrassend portret van één van de meest mysterieuze figuren uit de hedendaagse muziekscene: D’Angelo, die met zijn albums Brown Sugar (1995) en Voodoo (2000) een ongeëvenaarde status verwierf binnen de neo-soul movement. Na afloop van de film geniet je na met een heerlijk drankje en swingende muziek verzorgd door een DJ, in het café van Natlab. Klik hier voor meer info en tickets.

Verwacht op 26 juni - Yesterday

Wat als The Beatles nooit hadden bestaan en jij de enige persoon bent die hun nummers kent? Dit overkomt Jack in de nieuwe film van regisseur Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting, Steve Jobs) en scenarioschrijver Richard Curtis (Love Actually, Notting Hill). Om in de stemming te komen geniet je voorafgaand aan de film van een paar nummers van de Nederlandse Beatles coverband BeApple. Om het feestje na afloop van de film voort te zetten, geeft de band aansluitend een optreden!