Effenaar uitgelicht tijdens Glow 2018

Tijdens lichtkunstfestival Glow staat ook de Effenaar letterlijk en figuurlijk in de schijnwerpers. Niet alleen is het gebouw opgenomen in de officiële route van Glow, ook heeft het restaurant speciaal voor het lichtkunstfestival zijn menu aangepast.

Kunstwerk Cymatics
Ooit eens geluid met eigen ogen gezien? Cymatics maakt het mogelijk. Het lichtproject is de uitkomst van de samenwerking tussen studenten Werktuigbouwkunde en Technische Natuurkunde van de Fontys Hogescholen en koppelt een lazer aan geluid, waardoor er op onze gevel een fascinerend patroon ontstaat. Het licht van de laser staat voor Eindhoven lichtstad, het geluid van de speaker voor de Effenaar.

Speciaal Glow menu in Effenaar restaurant.
Onze kok Dies heeft speciaal voor het lichtfestival een menu samengesteld voor de hongerige Glow-loper. Wat te denken van een pastinaken knolseldersoep vooraf? Of een overheerlijke zwijnshaas met cognacsaus? Een hoofdgerecht kost € 14,50, een twee gangen menu € 19,00 en drie gangen krijg je voor € 23,00. Ook te bestellen wanneer je Glow niet loopt. Maar let op: graag wel reserveren. Hier vind je alle info over ons restaurant.

Effenaar moeilijker te bereiken tijdens Glow
Let op: vanwege de verwachte drukte tijdens Glow is de binnenstad - en daarbij dus ook de Effenaar - moeilijker te bereiken en zullen parkeerplaatsen wellicht eerder vol zijn. Vooral de Dommelstraat heeft hiermee te maken. Let hier op wanneer je naar een concert gaat. Check hier de route van Glow 2018.

Glow duurt van zaterdag 10 tot zaterdag 17 november.