Win tickets Dour Festival!

Van 12 tot en 15 juli vindt de 19e editie van het Dour Festival plaats. Leden van onze nieuwsbrief maken kans op kaarten voor dit toonaangevende, ongelofelijk uitgebreide muziekfestival!

Het festival staat met stip genoteerd in de hitlist van duizenden Europese festivalgangers die op zoek zijn naar open ruimtes, feest, dromen, vakantie en tolerantie.

Net zoals elk jaar zal Dour Festival plaatsvinden aan de voet van de terrils, op de Plaine de la Machine à Feu. Dour ligt op een steenworp van de Franse grens en amper een uur rijden van Brugge, Gent en Brussel. Gedurende 4 dagen zullen meer dan 200 groepen van alle continenten (32 verschillende nationaliteiten in 2006) een van de zes podia beklimmen. Verwacht je dus aan een stevig en eclectisch programma, met een unieke mengeling van gevestigde waarden en boeiende ontdekkingen in alle muzikale stijlen én met veel Belgische acts!

Dour is zo'n typisch festival waarop je heerlijk kunt 'cherrypicken' als muziekliefhebber. Hier zie je fonkelnieuwe acts nog vóórdat ze zijn doorgebroken, samen met een aantal smaakmakende gevestigde namen! Zie deze link voor de complete line-up en maak alvast een schemaatje van wat je persé niet wilt missen! 

De Effenaar mag in samenwerking met het Dour Festival 4x2 kaarten weggeven. Het enige wat je hoeft te doen, is een mailtje met daarin je adresgegevens, sturen naar winnen@effenaar.nl ovv. 'Dour Tickets'. Let op! Campintickets á 15 euro zijn niet inbegrepen!