Cool Rock Deal-bands hard in de lift!

Het gaat lekker met The Five 'O Clock Heroes, The Pigeon Detectives en The Films, drie bands uit onze onmisbare Cool Rock Deal!

The Five 'O Clock Heroes speelden afgelopen weekeinde Pinkpop meer dan plat. Dat belooft dus iets voor hun show aankomende zaterdag 2 juni in de Effenaar! Klik hier voor meer info over de show!

'Wait for Me', het nieuwe album van The Pigeon Detectives werd daarnaast gebombardeerd to 3VOOR12's Album van de Week! "Uptempo, vrolijk, altijd een goed refreintje. Hier kom je de zomer wel mee door!", aldus 3VOOR12. Klik hier om het album in de Luisterpaal te beluisteren. Op zondag 10 juni staan de 'detectives' in de Effenaar, een uitgemeten kans dus om dit opwindende clubje muzikanten aan het werk te zien. Via een muisklik op dit woord kom je uit bij meer info over de show!

'Black Shoes', de single van The Films is op haar beurt inmiddels gesignaleerd in de Kink 40 van Kink FM! Het nummer is afkomstig van hun album 'Don't Dance Rattlesnake' die je via de Effenaar-nieuwsbrief kunt winnen! Nog geen lid van de nieuwsbrief? Klik hier om dat formaliteitje te regelen. En via deze link (ja, ja, het kost wat muisklikken allemaal!) vind je meer info over de show van The Films op donderdag 21 juni in de Effenaar!

Het mooie van dit alles is dat je deze drie shows met een flinke korting kunt bezoeken via onze Cool Rock Deal! Hoe die deal precies in elkaar steekt, lees je hier!