Luisterpaal vol Effenaar-acts!

3VOOR12's Luisterpaal staat weer bomvol acts die binnenkort in de Effenaar staan! Met onder andere Apples in Stereo, Aux Raus, Bright Eyes, Gabriel Rios en The Go Find!

Aux Raus staat op dinsdag 24 april in het voorprogramma van het knotsgekke Mindless Self Indulgence. Om alvast te proeven aan de songs van Aux Raus, kun je hier klikken om terecht te komen bij hun plaat 'This is How It Works'!

Maar er is meer! Wat dacht je van de Belgische Puerto Ricaan Gabriel Rios die op ? Zijn nieuwe album 'Angelhead' is een ongelofelijk veelzijdig werkje geworden. Benieuwd? Klik dan hier!

Apples in Stereo staat op zondag 27 mei geprogrammeerd tijdens het SPINK! festival! Klik hier en je kunt het nieuwe album van deze geweldige band integraal beluisteren!

Ook The Go Find is te bewonderen op SPINK! Én op de Luisterpaal. Klik hier om 'Stars on the Wall', het nieuwe album van The Go Find te beluisteren!

Op dinsdag 10 juli staat Conor Oberst, ofwel Bright Eyes, in de grote zaal van de Effenaar voor een concert. Zijn nieuwe cd 'Cassadaga' wordt met veel egards ontvangen. Klik hier voor een luisterbeurt op de Luisterpaal!