Effenaar lanceert twee nieuwe feesten tijdens Roze Zaterdag

Vanavond zal de Effenaar de deuren voor het laatst openen voor het Frisofeest. Maar niet getreurd. Het feest heeft niet voor niets de ondertitel "To Be Continued." Tijdens Roze Zaterdag op 5 juli zal de Effenaar namelijk twee nieuwe feesten introduceren: Spectrum en Friso Classics.
 

SPECTRUM
Voor Spectrum is er geen mooiere dag om uit je schulp te kruipen dan op Roze Zaterdag. Want Spectrum gaat niet alleen over de lekkerste beats, de dikste visuals en het fijnste gezelschap. Spectrum wil vieren dat we kunnen zijn wie we zijn. Altijd en overal, maar vooral deze nacht. Voor de eerste editie is Sunshine Jones, de house legende uit San Francisco, te gast. Ook Deep Mouse, het alterego van Mirwais Alkuzia (Meet The Streets) en Zweistein, de mannen achter Cosmic Disco Records  zullen hun passie voor de lekkerste deep- en techhouse delen met het publiek. Stilstaan is geen optie.

Meer informatie hier

FRISO CLASSICS
Friso is eindelijk volwassen. En welk tijdstip is nu beter om hier mee te starten dan op de eerste Roze Zaterdag in Eindhoven? Friso Classics gaat snoeihard terug in de tijd. Classics schiet met een blast from the past terug naar de dagen van de Berlage waar Friso ontstond met de muziek van de 80’s en 90’s, met een vleugje 00’s. Of moeten we zeggen: Gayties & Nineties? Van de King en Queen of Pop tot boybands uit de Backstreet en Spicy girlgroups. Twee decennia lang tophits die iedereen nog steeds vlekkeloos mee kan zingen en waarop niemand stil zal kunnen blijven staan.

Meer informatie hier.

Moeite met kiezen? Geen probleem. Spectrum en Friso Classics zijn beide te bezoeken met één ticket. Double the fun, double the pleasure. Heb je dus zin in Oud en in Nieuw, dan kun je gewoon één kaartje kopen, dat voor beide feesten geldig is