Gratis aanbieding bezoekers Fanfare Ciocarlia!

Bezoekers van de show van Fanfare Ciocarlia op 28 februari, kunnen nu ook GRATIS naar het optreden van Ivo Papasov in het Muziekcentrum op diezelfde dag.

De klarinetvirtuoos Ivo Papasov wordt ook wel de Koning van de Trouwmuziek genoemd en staat op woensdagavond 28 februari in het Frits Philips Muziekcentrum in Eindhoven.

Met een toegangskaartje van Fanfare Ciocarlia, krijg je ook gratis toegang tot het optreden van Ivo Papasov. Twee vliegen in één klap dus en een uitgemeten kans om er een extra lang Balkanfeestje van te maken eind februari!

Vanwege dit spectaculaire extraatje is de aanvang van de show van Fanfare Ciocarlia wel iets verschoven zodat bezoekers de kans krijgen beide optredens te kunnen zien. De zaal van de Effenaar gaat nu om 20.30 uur open en de Roemeense speedfanfare zal omstreeks 21.30 uur het podium opstappen.

Het concert van Papasov begint om 20.00 uur en zal ongeveer één uur duren.

Lees hier meer over het optreden van Fanfare Ciocarlia in de Effenaar en surf hier naar de site van het Muziekcentrum voor meer info over het optreden van Ivo Papasov.