Print je eigen Effenaar tickets!

Vanaf nu kunnen bezoekers van de Effenaar hun eigen toegangskaartjes printen via ticketFast, een nieuwe service van Ticketservice.

Dit betekent dat je tot vlak vóór aanvang van een show in de Effenaar online tickets kunt bestellen via www.ticketmaster.nl en ze zelf kunt uitprinten.

Het systeem werkt heel simpel. Wanneer je via www.ticketmaster.nl een kaartje voor de Effenaar hebt besteld, selecteer je als bezorgingswijze 'ticketFast'. Je krijgt je tickets vervolgens via email bezorgd en kunt ze zelf thuis uitprinten. De barcodes van die tickets kunnen, net zoals bij een regulier Ticketservice-kaartje, gescand worden bij de ingang van de Effenaar. Je betaalt dezelfde servicekosten voor ticketFast als voor de normale online ticketverkoopprocedure.

Je kunt tickets natuurlijk ook bij de receptie van de Effenaar kopen (op werkdagen van 13.00 uur tot 18.00 uur). Je betaalt in dat geval één euro servicekosten. Wanneer je je kaartje op de dag van het concert zelf aan de avondkassa van de Effenaar koopt, betaal je overigens helemaal geen servicekosten. Keus genoeg dus!