Nieuwe Effenaar Early Bird-korting!

De snelle beslissers onder ons zijn sinds vandaag goedkoper uit bij de Effenaar. Als handreiking voor de krappe kas en de grootste fans van de artiesten die bij ons langskomen, introduceren we de Early Bird-korting. Standaard geven we in de eerste week en gelimiteerd van 25 (kleine zaal), tot 50 (grote zaal) een korting van € 5,-. Vroege vogels opgelet dus!

Wat moet je hiervoor doen? Helemaal niets! In de eerste week na de start van de voorverkoop, of zolang de voorraad strekt, koop je meteen een kaartje met korting. Na een week zet onze ticketaanbieder Ticketservice de kaartverkoop automatisch op de oorspronkelijke prijs en stopt de Early Bird.

Welke shows?
Hoe kom je erachter dat een show een Early Bird korting heeft? In principe streven we ernaar dat zo veel mogelijk programma’s bij ons deze korting krijgen, maar soms kunnen we dat niet garanderen. Om zeker te zijn dat een show een Early Bird korting heeft, kun je je het best opgeven voor onze nieuwsbrief. Elke week zetten we daar handig voor je de programma’s op een rij waar je korting op kunt krijgen. Je kunt je aanmelden voor onze -geheel vernieuwde!- nieuwsbrief op onze website.

De eerste Early Bird kortingen zijn niet de minste! Wat denk je van De Jeugd van Tegenwoordig op 9 november? Of de speciale releaseparty in het Evoluon van de Eindhovense rockers Candybar Planet en D-Deadly op 27 september? Of wil je liever € 5,- korting op Bart Skills tijdens Suono Culture op 27 september