Ga direct naar: Hoofdinhoud

Locaties & bereikbaarheid

Hier vind je alle belangrijke informatie om jouw bezoek aan Effenaar zo prettig mogelijk te laten verlopen. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met info@effenaar.nl

Plan je route

Effenaar
Dommelstraat 2
5611CK Eindhoven

Openbaar vervoer

Effenaar is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Als je met de trein of bus komt, neem je bij aankomst op station Eindhoven de uitgang 'centrum'. Eenmaal buiten sla je linksaf en na ongeveer 150 meter zie je, aan de overzijde van de straat, Effenaar liggen.

Effenaar bovenaanzicht

Fiets

Ben je van plan om met de fiets naar Effenaar te komen? Direct bij de ingang van het gebouw vind je de gratis fietsenstalling waar je je fiets kunt plaatsen.

Auto

Kom je met de auto? Dan kun je vanuit alle richtingen het beste de bordjes 'centrum/station' volgen tot aan Centraal Station Eindhoven. Vanaf daar zie je Effenaar na ongeveer 150 meter aan de overzijde van de straat. Let op: voer in je navigatie niet de Dommelstraat in als adres, maar de Stationsweg. Dan kom je aan de juiste zijde (parkeerplaats) uit.

Ligging

Toegankelijkheid

Effenaar is toegankelijk voor mindervaliden. Bezoekers die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten, kunnen bij de meeste shows in de grote zaal plaatsnemen op het rolstoelplatform. Hiervoor verkopen we een beperkt aantal (4) tickets. Deze tickets kosten niets extra's. Een eventuele begeleider dient wel een regulier ticket te kopen. Wanneer de rolstoeltickets zijn uitverkocht, ben je nog steeds welkom in Effenaar, maar is er wellicht geen plek meer op het platform. Wees daarom snel met het kopen van een rolstoelticket. In de kleine zaal hebben we door plaatsgebrek helaas geen rolstoelplatform. Je bent natuurlijk dan ook nog altijd welkom. Helaas zijn onze concertzalen niet toegankelijk voor scootmobielen.

Neem contact met ons op als je nog vragen hebt. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 12:00 en 15:00 uur op 040-311 83 12 of mail naar info@effenaar.nl.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12