Verhuur

Ons eigentijdse en veelzijdige gebouw is uitermate geschikt voor een verscheidenheid aan activiteiten, zoals bedrijfsfeesten, productpresentaties, relatiedagen, seminars, persdagen en schoolfeesten. Het Effenaar team staat voor u klaar om van uw evenement een onvergetelijk succes te maken.

De totaal te verhuren oppervlakte in de Effenaar beslaat ongeveer 1000 m2 en is opgebouwd uit vijf separaat of geschakeld te gebruiken ruimtes: een grote en kleine zaal, foyer, café-restaurant met buitenterras aan het water in het Effenaar Park en een sfeervolle skybox.

Organisaties die u reeds voorgingen met het organiseren van hun evenement in de Effenaar zijn onder andere: Gemeente Eindhoven, Philips Lighting, ABN AMRO, Eckart College, Samenwerkingsverband Regio Eindhoven (SRE), Dutch Design Week, PSV, Inbev/Dommelsch, Het Brabants Orkest, VARA, PvdA, NPS en Diesel.

Klik hier voor de prachtige virtuele rondleiding door de Effenaar die Partyflock voor ons maakte.

Quote Scholengemeenschap Eckart
“Alle ingrediënten voor een vruchtbare samenwerking zijn in overvloed aanwezig binnen de Effenaar: cultuur, techniek, multimedia, creativiteit én bevlogenheid!”

Quote Supportersvereniging PSV
"Een feest geven bij de Effenaar is top. Een perfecte zaal, centraal gelegen, gemakkelijk bereikbaar en prima faciliteiten. Waar jij niet aan denkt, daar denkt de Effenaar aan."

Voor meer informatie over de verhuuropties in de Effenaar, bel 040-2448861 of mail met events@effenaar.nl.

De Effenaar biedt ook een uitgebreid aanbod aan cultuureducatie acitiviteiten. Kijk hier voor meer informatie.