Ga direct naar: Hoofdinhoud

Hybrid Music Vibes #2: PXRPLE JAZZ

PXRPLE JAZZ HMV2
Foto: Miranda Gashi

Van dromerige vibes tot uptempo tracks waarbij je los kan gaan op de dansvloer, de Brabantse zangeres PXRPLE JAZZ neemt je met haar sound mee naar de hogere sferen. In haar muziek vind je invloeden uit oude soul, alternatieve R&B in combinatie met donkere beats, een verfrissende mix die haar kleurrijke persoonlijkheid uitdragen.  

PXRPLE JAZZ maakt haar debuut met de single 'Save Me', welke door de radiozender 3FM wordt gedraaid. In haar nummers zingt ze vaak over serieuze thema's, zoals gelijkheid, vrouwenrechten en diversiteit. Onderwerpen die ze niet alleen bezingt, maar ook écht ademt. Deze diepe boodschappen verpakt en presenteert ze vervolgens op een speelse manier. Om haar performance naar een hoger level te tillen, neemt ze deel aan de tweede editie van Hybrid Music Vibes.  

Hybrid Music Vibes

Wat ze hoopt mee te nemen uit Hybrid Music Vibes? Inspiratie, en hopelijk antwoord op de vraag: 'Hoe kan je visuals persoonlijker maken, zodat je ook persoonlijk met het publiek kan communiceren?' "Ik verwacht dat ik veel ga leren en dat ik nieuwe ideeën krijg. Ik hoop dat ik heel erg geïnspireerd raak.  

Ik ben heel erg benieuwd naar hoe ik nieuwe techniek nog meer opnemen in mijn brand en hoe ik dat live sterker kan maken.
- PXRPLE JAZZ over haar deelname aan Hybrid Music Vibes

Bekijk hier haar concept:

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12