Ga direct naar: Hoofdinhoud
Zhivago & Hollywood Revival
04 nov 2023
za 4 nov 2023

Zhivago & Hollywood Revival

Herbeleef die onvergetelijke discotijd van toen!
20:00 Zaal open om 20:00
Grote zaal
ZHIVAGO

Met de jaarlijkse opkomst bij de Zhivago & Hollywood Revivals blijft de geest van Zhivago springlevend. Het is een viering van de tijd toen dansen de taal was en muziek de universele verbinder. Op zaterdag 4 november is de volgende Zhivago & Hollywood Revival Party in de Effenaar. Natuurlijk met de Zhivago & Hollywood-founders Piet en Hugo van Rooij en net als de vorige editie met 'mr. Dance Classics' Eddy Jones in het voorprogramma. Herbeleef een dansavond in de 70’s, 80’s en 90’s met bijpassende dancing tunes, disco-dansvloer én spiegelbollen.

Krijg je al de kriebels om je mooiste momenten uit de discoperiode opnieuw te beleven? Bestel dan meteen je kaarten voor de enige echte Zhivago & Hollywood Revival! Het is dé kans om die onvergetelijke discotijd te herbeleven.

Zhivago

Aan het eind van de jaren 70 was discotheek Hollywood trendsettend in Zuid-Nederland. Naar voorbeeld van de succesvolle bioscoopfilm Saturday Night Fever wilden Piet en Hugo van Rooij -eigenaren van discotheek Zhivago in de Nieuwstraat- ook zo’n discotheek met een verlichte dansvloer. En die kwám er: op 14 september 1978 opende Hollywood in de Dommelstraat. Hollywood was voor Eindhoven wat Studio 54 voor New York was: je hoorde er de nieuwste muziek, je zag er de mooiste mensen en de nieuwste trends. Ieder weekend stonden rijen mensen buiten te wachten om naar binnen te mogen.

Het succes van discotheek Hollywood eindigde begin jaren 90 met de teloorgang van de discomuziek. Hollywood blijft niettemin een begrip in Eindhoven. Het is ook daarom dat beide ‘founding fathers’ van Hollywood jaarlijks een revivalparty organiseren. Ga terug naar de tijden van Zhivago & Hollywood: samen met je jeugdvriend of -vriendinnetje op de verlichte dansvloer, swingend op muziek van onder meer Donna Summer, Tavares, Earth Wind & Fire, de BeeGees, Tramps en Billy Ocean!

 

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12