Ga direct naar: Hoofdinhoud
zo 28 jan 2024
club card

Woody Sings Traveling Songs

Artist in residence terug met nieuwe reeks op zondagmiddag

Woody komt terug voor een tweede seizoen aan shows in onze Kleine Zaal. Waar de shows voorheen op de zondagavond plaatsvonden, vinden ze nu op de zondagmiddag plaats. Zo is er voor de gasten ruimte om voor de show vanaf 13:00 heerlijk te lunchen of een drankje te doen in ons restaurant. De shows hebben een overlappende boodschap: samen herbeleven en even deel uitmaken van een verhaal. Ambachtelijk, maar niet in de nostalgische zin. Ingespeeld op de actualiteit, met maandelijks een ander thema. 

Voorafgaand aan het concert is Effenaar Meet & Eat vanaf 13:00 geopend voor een lunch of een lekker drankje.

Traveling Songs

We worden getrakteerd op een aantal nieuwe thema’s en een aantal terugkerende oude thema’s. Het thema van het eerstvolgende concert wordt telkens bekend gemaakt nadat het concert is afgelopen. Het thema van deze maand is: Traveling Songs, tijdens het concert brengt Woody een verzameling van zijn beste nummers over reizen of onderweg zijn naar Effenaar. Het thema nodigt het publiek uit om met Woody mee te gaan op een muzikale reis, waarin de kracht van muziek wordt gebruikt om verhalen te vertellen en een gevoel van gemeenschap te creëren.

We bezoeken verre oorden, grimmig en koud tot exotisch en zonnig. Ter land ter zee en in de lucht. Dromen over verre landen en het onbekende paradijs. Denken aan thuis. De weg is de bestemming.
Woody Veneman
woody 1
woody live 4
woody live 3
Foto: David Markus

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12