Ga direct naar: Hoofdinhoud
Willem
22 mrt 2024
Regulier Ticket€30
vr 22 mrt 2024

Willem

Met exclusieve 7'' vinyl cadeau
20:00 Zaal open om 19:30
Grote zaal
Regulier Ticket€30
Willem de Bruin

Tijdschema

19:30 Deuren open
20:15 Narco Polo
21:15 Willem 
(tijden onder voorbehoud) 

Willem op tour!

Rapper/zanger Willem (The Opposites) gaat op tour! Eerder gooide hij hoge ogen als helft van Nederlandstalig hiphopduo The Opposites. Vervolgens ontwikkelde Willem zich tot soloartiest met 'Man In Nood', maakte hij een comeback met The Opposites én ontpopte hij zich vorig jaar tot theatermaker met de indringende voorstelling 'Spuug van God'. Onlangs kondigde de artiest op social media een nieuwe live tour aan door Nederland en België.  

'Spuug van God' en exclusieve 7'' vinyl

Inmiddels heeft Willem laten weten dat het aankomende album dezelfde titel draagt als zijn eerder theatervoorstelling 'Spuug van God' en zal verschijnen op 29 februari. Ook is er een leuke extra voor de bezoekers van de show: alle kaartkopers ontvangen op de avond van het optreden een exclusieve 7'' vinyl cadeau, met een selectie nieuwe tracks en een remix. Deze speciale uitgave is ontwikkeld voor het concert en is dus nergens te verkrijgen of te streamen.

willem vinyl png

Support: Narco Polo

Narco Polo is een Nederlandstalige rapper met een diverse mix van roots - van Ghana tot het eiland Java in Indonesië. Hij groeide op in Nijmegen en nu opereert Narco Polo vanuit zijn thuisbasis Amsterdam. Of vanaf de openbare weg, want onlangs schudde hij de scene op met zijn freestyle autosessies. Hiermee heeft hij de aandacht getrokken van bekende namen als Adje, Josylvio, Winne, RBdjan en Hef. Op vrijdag 22 maart zal hij jullie opwarmen voor de show van Willem. 

Narco Polo

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12