Ga direct naar: Hoofdinhoud
Wesly Bronkhorst - The Christmas Edition
27 dec 2024
Regulier ticket Ticket€37
vr 27 dec 2024
nieuw

Wesly Bronkhorst - The Christmas Edition

Geliefde volkszanger brengt exclusieve kerstshow naar onze Grote Zaal!
20:00 Zaal open om 19:30
Grote zaal
Regulier ticket Ticket€37
wesly header

Wesly Bronkhorst zou eigenlijk in juni al bij ons staan, maar die show viel samen met een wedstrijd van het Nederlands Elftal op het EK. Op zoek naar een nieuwe datum kwamen we tot een idee: vrijdag 27 december is vrij. Kunnen we geen kerstshow gaan doen? Dat leek het team van Wesly een uitstekend idee. En zo hebben we een exclusieve kerstshow te pakken! Wat Wesly precies allemaal van plan is, weten wij ook niet, maar wij zijn in ieder geval ontzettend benieuwd. Dus haal die kerstmuts maar vast uit de kist, kijk die clip van 'Gap (ft. Bizzey)' om in de mood te komen en we zien jullie op Derde Kerstdag!

Performer in hart en nieren

De zanger, bekend van hits als 'Amalia' en 'Trots op Jou', verkocht eerder op eigen kracht al AFAS Live uit. Het mooie aan Wesly is dat zijn muziek jong en oud aanspreekt, waardoor er altijd een mengeling van mensen ontstaat in zijn publiek. Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, als performer in hart en nieren weet Wesly er altijd een mooi meezingfeest van te maken.

Die mengeling zie ik vaak terug in de zalen waar ik optreed. Als artiest is het belangrijk dat je jezelf onderscheidt én tegelijk ook mensen samenbrengt. En dat probeer ik te doen met mijn muziek.
Wesly Bronkhorst

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12