Ga direct naar: Hoofdinhoud
Wesly Bronkhorst
21 jun 2024
Ticket€37
vr 21 jun 2024
verplaatst

Wesly Bronkhorst

Amsterdamse volkszanger met ''Dit is mijn Jaar'' tour naar onze Grote Zaal
20:00 Zaal open om 19:30
Grote zaal
Ticket€37
wesly header

Omdat de show van Wesly Bronkhorst in Effenaar samenvalt met Nederland-Frankrijk op het EK, wordt deze show verplaatst naar vrijdag 27 december. Maar dat niet alleen: Wesly heeft bij ons aangegeven dat het een exclusieve kerstshow wordt! Wat Wesly precies allemaal van plan is, weten wij ook niet, maar wij zijn in ieder geval ontzettend benieuwd. Dus haal die kerstmuts maar vast uit de kist, kijk die clip van 'Gap (ft. Bizzey)' om in de mood te komen en we zien jullie op Derde Kerstdag! Gekochte kaarten blijven natuurlijk geldig. Ben je verhinderd op de nieuwe datum, dan kan je via Ticketmaster je ticket retourneren.

Performer in hart en nieren

De zanger, bekend van hits als 'Amalia' en 'Trots op Jou', verkocht eerder op eigen kracht al AFAS Live uit. Het mooie aan Wesly is dat zijn muziek jong en oud aanspreekt, waardoor er altijd een mengeling van mensen ontstaat in zijn publiek. Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, als performer in hart en nieren weet Wesly er altijd een mooi meezingfeest van te maken.

Die mengeling zie ik vaak terug in de zalen waar ik optreed. Als artiest is het belangrijk dat je jezelf onderscheidt én tegelijk ook mensen samenbrengt. En dat probeer ik te doen met mijn muziek.
Wesly Bronkhorst

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12