Ga direct naar: Hoofdinhoud
za 27 jan 2024
club card

Uit De Riolen Van Eindhoven

The Astoria + Videocall + WH*T !F + EDLP + Flame Still Burns

Uit De Riolen Van Eindhoven is terug! Met deze keer een unieke avond waarbij 5 underground-bands uit eigen stad die jou voor een prikkie een muzikale mix van diverse stijlen bezorgen. Videocall voorziet je van een stevige dosis postpunk en de punkers van Flame Still Burns komen langs voor hun eerst show in Eindhoven. Verder gaan we van WH*T !F's hardrock langs de emo punk van EDLP naar de ruige ruige uptempo garage / rock 'n' roll van The Astoria. Op zaterdag 27 beleef je de underground in Effenaar. 

Tijdschema

19:00 Deuren open
19:30 Videocall
20:20 Flame_still_burns_band
21:10 Wh*t !F
22:00 EDLP
22:50 The Astoria NL

(tijden onder voorbehoud)

Videocall

Het gloednieuwe postpunktrio Videocall is ontstaan uit de bruisende muziekscene van het Stroomhuis. Ze combineren postpunk-invloeden met gitaar gedreven indierock, melodieuze baslijnen, expressieve vocalen en dynamische drums, wat zorgt voor een unieke sound. 

Videocall

Flame Still Burns

Liefhebbers van grootheden als Ignite, Pennywise en Quicksand zullen deze vijfkoppige punkband uiterst waarderen. Hun debuut-EP bevat invloeden die de bandleden al jaren met zich meedragen. De 4 nummers grijpen je stevig bij je strot en houden zo je aandacht vast. Ook werkt Flame Still Burns naar hun eerste debuutalbum toe.

Flame Still Burns
Sascha Teschner

WH*T !F

WH*T !F is een vijfkoppige hardrock band uit Eindhoven. Ze hebben een unieke sound waarbij invloeden van The Foo Fighters en Arctic Monkeys in combinatie met metal hoorbaar zijn. Hun veelbelovende eerste EP is afgelopen zomer opgenomen en komt in januari uit. Hun doel is om zoveel mogelijk shows te spelen en nieuw materiaal ter wereld te brengen. Met Uit De Riolen Van Eindhoven in het vooruitzicht worden de eerste stappen al gezet. 

WH*T !F

EDLP

De opkomende Eindhovense band EDLP bestaand uit 3 beste vrienden is ontstaan uit een gedeelde liefde en passie voor poppunk en emopunk. Hun muziek zit volgestopt met gitaarriffs die blijven plakken, en emo-teksten waarbij niemand raar opkijkt als je in de moshpit een traantje wegpinkt.

EDLP

The Astoria

The Astoria uit Eindhoven maakt garage/rock-‘n-roll en is geïnspireerd door bands zoals MC5, the Stooges, the Rolling Stones en the Sonics. Ruige uptempo nummers met catchy refreinen die uitnodigen tot dansen en meezingen, met vette gitaarsolo's en zo nu en dan een lekker jengelend orgeltje. Op het podium is The Astoria op zijn best, dus verwacht een energieke show!

The Astoria

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12