Ga direct naar: Hoofdinhoud
wo 20 sep 2023
uitverkocht
club card

Tom McRae

Britse singer-songwriter met kwetsbare, rake teksten | + Lotte Walda

Door de jaren heen heeft de Britse singer-songwriter Tom McRae een ​​reputatie opgebouwd als een geweldige live-act. Of het nu solo, trio, volledige band of met strijkkwartet is. Toms relatie met zijn publiek is heel bijzonder, zoals iedereen die de shows heeft gezien kan toeschrijven. Ondanks de melancholische reputatie van McRae, zijn de shows vaak grappig, oprecht en opwindend.

Tijdschema

20:00 Deuren open
20:30 Aanvang
(tijden onder voorbehoud) 

Mercury Prize nominatie

In 2000 bracht hij zijn debuutalbum uit, die erg goed ontvangen werd. Met zijn zwartgallige blik op het leven en rake, kwetsbare teksten wist hij zelfs een nominatie voor de Mercury Prize binnen te slepen. Als schrijver en artiest gaat McRae van kracht tot kracht, en op 54-jarige leeftijd wordt hij een oudere staatsman voor de generatie singer-songwriters die in de vroege jaren 2000 opkwam.

An angel singing the devil's blues.
The Times
Enduring outsider.
London Evening Standard
One of our greatest living songwriters.
Poet Laureate, Simon Armitage

Support: Lotte Walda

Als een zonnestraal reist singer-songwriter Lotte Walda over de wereld om haar muziek en boodschap te verspreiden. Stuk voor stuk ademen de nummers van haar nieuwe album ‘Dragonfly’ dankbaarheid, liefde en hoop voor een betere toekomst voor ons allemaal. Ze valt op door haar catchy melodieën, rake teksten en innemende stem. Met teksten geïnspireerd op de natuur en bijzondere reizen die ze heeft gemaakt, zal ze het publiek opwarmen voor de show van Tom McRae. 

lottewalda

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12