Ga direct naar: Hoofdinhoud
zo 3 dec 2023
club card

Sue The Night

The Sunset Disco Tour

Sue the Night is terug van weggeweest! Je zou ze kunnen kennen van nummers als The Whale, The World Below, Top of Mind en Mind Dear. Eerder liet de band hun weelderige indiepop al klinken op de festivalweides van o.a. Zwarte Cross, Best Kept Secret en Paaspop. Het dromerige stemgeluid van frontvrouw Suus in combinatie met melancholische melodieën ontroert en betovert.

Tijdschema

19:30 Deuren open
20:00-20:30 Cloud Cukkoo
21:00 Sue The Night
(tijden zijn onder voorbehoud)

Nieuwe band, nieuw album

Een lange break volgde vanaf 2018 tot na de coronaperiode. Of zangeres Suus heeft stilgezeten? Zeker niet! Er is ruimschoots de tijd genomen om te schrijven en muzikanten te zoeken om het geheel te vertalen in de studio. Het resultaat? Een nieuw album is onderweg. Don't miss out!

Ik heb in Jaimie's (bassiste Sue the Night) studio haar vleugel piano omarmd en daarop een aantal songs omgegooid. Het is wat ruimtelijker, spannender en minder guitar-based, al blijven gitaren m'n lievelings natuurlijk.
Suus, zangeres Sue The Night

Support: Cloud Cukkoo

Jori van Gemert gaat als artiest door het leven onder de naam Cloud Cukkoo en zal het voorprogramma van Sue The Night verzorgen. Ze schrijf en produceert zelf en ze maakt een unieke mix van donkere indie en dansbaarheid. Ze groeide op in Haps en studeerde aan de Rockacademie in Tilburg. Tijdens het luisteren van haar muziek laat je jezelf wegglijden in een dansbare depressie. Dompel jezelf onder in met galm doordrenkte gitaren en synthesizers, en zang vol met temperament. Cloud Cukkoo is voor de dromers die niet in slaap kunnen vallen.

cc png

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12