Ga direct naar: Hoofdinhoud
Sloper
16 okt 2022
Tickets22.00
zo 16 okt 2022

Sloper

+ Ramkot
19:30 Zaal open om 19:30
Kleine Zaal
Tickets22.00
Sloper header

Drummer Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) en collega Mario Goossens (Triggerfinger) waren al langer onder de indruk van elkaar en ronselden de Britse gitarist-met-zijn-gouden-stem Peter Shoulder (Winterville, The Union en Silverthorne) en gitarist Fabio Canini uit Belgisch Limburg om samen een muzikaal deconstructiebedrijf op te richten, genaamd: Sloper. Het viertal ging meteen aan de slag met een heavy classic rock sound, die dankzij het unieke geluid van twee drums en de stem van Shoulder opvalt en met kop en schouder boven het maaiveld uitsteekt.

Twee drumstellen, dus dubbel zo hard!

Classic stuff met een moderne, onweerstaanbare sound. De vier hongerige muzikanten voelen het heilige vuur branden en zijn gretig om er flink tegenaan te klappen. Verwacht stevige riffs, vette drums (duh) en misschien wel het belangrijkste: decibels. Want soms is het simpel. Rock-'n-roll is er om plezier te maken en om lekker los te gaan en te genieten van riffs en roffels.

Support: Ramkot

Ramkot is een zwaar, krachtig en toch verfrissend Gents trio dat meeslepende en herkenbare muziek maakt die alleen maar te omschrijven is als ‘ramrock’. De band werd in 2017 opgericht door de twee broers Tim & Tom Leyman die in Hannes Cuyvers een perfect derde familielid vonden om hun passie voor goed gemaakte rocknummers te vertalen naar een uniek klinkende driekoppige band. Ze zijn geïnspireerd door bands als Queens of the Stone Age, The Raconteurs, Millionaire, Soulwax, De Staat en STAKE.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12