Ga direct naar: Hoofdinhoud
vr 24 feb 2023
club card

Seth Lakeman

Westcountry folkzanger, songwriter en multi-instrumentalist

Westcountry folkzanger, songwriter en multi-instrumentalist Seth Lakeman bracht in november 2021 een verbluffend nieuw studioalbum Make Your Mark uit. Het album, geschreven tijdens zijn gedwongen 18 maanden afwezigheid, bevat 14 krachtige, gloednieuwe nummers, waaronder de singles Higher We Aspire en titelnummer Make Your Mark die op de BBC Radio 2 playlist stonden.

Honor Oak Records

Inspiratie voor de nummers op zijn 11e studioalbum kwam van een reeks onderwerpen - van het milieu tot liefde, dood en zelfvertrouwen. Opgenomen in Middle Farm Studios in Devon en geproduceerd door Seth zelf, werd het album uitgebracht op zijn eigen label Honor Oak Records.

Freedom Fields

In 2005 werd Seth genomineerd voor de Mercury Music Prize voor 'Kitty Jay'. Het katapulteerde hem naar de voorhoede van de nieuwe Britse folkbeweging en zijn opvolger was het goudverkopende 'Freedom Fields' dat in 2006 twee keer werd uitgebracht. Geproduceerd door zijn broer Sean Lakeman kwam het uit op iScream en werd het vervolgens opnieuw uitgebracht door Relentless (EMI), waar het Seth's eerste van 6 UK Top 40-albums werd.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12