Ga direct naar: Hoofdinhoud
Rome Streetz + Armani Caesar
04 okt 2023
wo 4 okt 2023
club card

Rome Streetz + Armani Caesar

w/ special guest: Chyna Streetz

Goed nieuws voor de hiphopliefhebber: Griselda komt terug voor een nieuwe ronde! Eerder dit jaar hadden we Benny The Butcher over de vloer, maar in oktober is onze stage voor niemand minder dan de 'Armed & Dangerous' Rome Streetz en Armani Caesar.  

Tijdschema

19:30 Deuren open / DJ Bowie
20:00 GRXM 
20:15 Armani Caesar
21:15 Rome Streetz
(tijden onder voorbehoud) 

Rome Streetz

Als het aankomt op moderne straatrap kan je stellen dat Griselda de crème de la crème is. Zo staan de rappers uit het GxFR-kamp mede bekend om hun authenticiteit en werkethiek. 'Big Steppa' Rome Streetz is – met 14 projecten sinds 2016 (!) - zéker geen uitzondering op de regel. Rome debuteerde op Griselda Records met zijn album 'Kiss The Ring' en ook op de opvolger 'Wasn't Built In A Day' (2023) laat de rapper zien dat hij van goede hiphop-huize komt.  

Armani Caesar

Buffalo-rapper Armani Caesar wordt ook wel de first lady van het overwegend mannelijke Griselda genoemd. In tegenstelling tot sommige labelgenoten zijn haar iconen niet allemaal beruchte misdaadbazen, maar in haar werken refereert ze vaak naar onbegrepen vrouwen. Neem tracks als 'Paula Deen', haar grootste hit 'Diana' ft. Kodak Black of haar albums 'THE LIZ' en 'THE LIZ 2' - die zijn vernoemd naar Elizabeth Taylor.

Concert DJ: Bowie (Het Hiphop Journaal)

Na eerdere sets op o.a. Solar, Appelpop en Purple Festival zal Bowie (Hiphop In Je Smoel) de avond warm komen draaien. Of je nou de nieuwste Nederlandse hiphop wilt horen, liever stuitert op Amerikaanse klassiekers of wilt dat hij zijn liefde voor elektronische muziek er een beetje doorheen mengt zodat je lekker kunt dansen; Bowie houdt het eclectisch, maar vooral eigen. Naast dat hij regelmatig solo draait, is Bowie ook onderdeel van DJ-collectief Het Hiphop Journaal. Daarmee ging hij onder meer op tour met rappers als Hef en Fresku, speelde hij op ESNS en bij de tour van De Likt. 

Bowie (Het Hiphop Journaal)

Special guest: Chyna Streetz

En alsof dat nog niet genoeg is komt ook de New Yorkse Chyna Streetz mee als special guest. Je kan de opkomende artiest kennen van haar EP's 'Weird Girl Antics' en 'Hourglass'. Pull up!  

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12