Ga direct naar: Hoofdinhoud
Pete Philly & Perquisite
26 mei 2024
Tickets39.50
zo 26 mei 2024

Pete Philly & Perquisite

Jazzy hiphop, broken beats en soulvolle vibes | + Swan
20:15 Zaal open om 19:30
Grote zaal
Tickets39.50
pete header

Met de iconische albums 'Mindstate' en 'Mystery Repeats' gingen vocalist Pete Philly en producer Perquisite tussen 2004 en 2009 de wereld over. Nadat ze hierna beiden hun eigen weg gingen, gaven ze vorig jaar een reünieconcert in AFAS Live en volgde de aankondiging van een nieuw album.

Nieuwe muziek

De eerste nieuwe single 'Hot Sauce' werd al TopSong op Radio 2 en al snel volgde de track 'Mayhem', een bijzondere samenwerking met Naaz. Om de release van het derde album te vieren, staan ze op 26 mei in onze Grote Zaal. Natuurlijk zullen de bekende klassiekers langskomen maar ook de songs van het nieuwe album zullen worden gebracht met de live energie die we van Pete Philly & Perquisite gewend zijn.

Support: Swan

De Amsterdamse zangeres en songwriter Swan onderscheidt zich met eerlijke maar poëtische nummers, bijzondere harmonieën en groovy producties. In het schrijfproces zijn de verhaallijnen en visuals sterk met elkaar verbonden waarbij ze een wereld creëert die verder gaat dan alleen de muzikale ervaring. Nadat ze zich de afgelopen jaren volledig heeft gefocust op haar muzikale ontwikkeling, is Swan klaar om naar buiten te treden. Ze stond al in de voorprogramma's van Jeangu Macrooy en de legendarische soul zangeres Gladys Knight in Carré. Haar debuut-EP, die ze samen met Perquisite produceerde, presenteerde ze op 9 maart in een afgeladen Paradiso bovenzaal en gaat over de zoektocht naar de balans tussen zelfliefde en het houden van anderen.

swan sq
Foto: Puck van Diepen

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12