Ga direct naar: Hoofdinhoud
The Opposites
21 dec 2023
Tickets39.50
do 21 dec 2023
uitverkocht

The Opposites

+ Siggy & D1ns
20:15 Zaal open om 19:30
Grote zaal
Tickets39.50
The Opposites
Milan van Dril

Slapeloze Nachten: The Opposites gaan weer op tour! In 2005 brak het duo door met hits als 'Fok Jou' en 'Slaap' van het album 'De Fik Erin'. Ze groeiden uit tot één van de grootste Nederlandstalige hiphop acts ooit - totdat ze in 2014 een pauze inlasten. In december komen Twan & Willen terug naar de Lichtstad, gaat het licht uit en brengen ze het beest naar buiten.  

Tijdschema

19:30 Deuren open
20:15 Siggy & D1ns
21:00 The Opposites
(tijden onder voorbehoud) 

Hit na hit

The Opposites scoorden hit na hit met singles als 'Dom, Lomp en Famous', 'Broodje Bakpao', 'Licht Uit', 'Slapeloze Nachten', 'Hey DJ', 'Sukkel Voor De Liefde' en 'Thunder'. En tracks als 'Me Nikes', 'Geen Klasse, Geen Stijl', 'Sjonnie & Anita' en 'Op Een Level' werden publieksfavorieten in zowel de clubs als op de festivals.  

Einde van een tijdperk

Met standaard uitverkochte albumtours, headlinespots op de grootste festivals en een volle trofeeënkast (o.a. Zilveren Harp, Popprijs en meerdere TMF-, 3FM- en Urban Awards) leek het einde van dit tijdperk aangebroken.  

Comeback

In 2019 keerden The Opposites – in eerste instantie éénmalig - terug naar Appelsap, dit werd opgevolgd door een surprise show op Lowlands én het winnen van de Edison Pop Oeuvre' prijs. Deze successen waren voor het duo het duwtje in de rug om weer te spelen voor eigen publiek. In 2022 speelden Big2 en Willem een legendarische show in de Gashouder, nog een festivalseizoen en vierden ze de jaarwisseling met shows op dezelfde dag in Paradiso én 013. In het najaar van 2023 spelen The Opposites nog 1 keer op plekken waar ze sinds hun ‘pauze’ nog niet live te zien zijn geweest. 

+ Siggy & D1ns

Nog niet zo lang geleden kwam het Zandvoorts hiphop duo Siggy & D1ns plots in de spotlight te staan met hits als '180', 'Rondjes' en 'Hoe Het Was'. Binnen no-time stonden ze zo'n beetje overal in Nederland - waaronder Hit The City - en het succes lijkt voorlopig nog niet af te nemen. Op 21 december warmen ze jullie op voor de uitverkochte show van The Opposites.  

Siggy & D1ns

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12