Ga direct naar: Hoofdinhoud
Nebulous Forms: Onoe Caponoe (UK) + Suzooki Swift (NL) + WATERGRUWELS (BE)
26 mei 2023
vr 26 mei 2023
nieuw
club card

Nebulous Forms: Onoe Caponoe (UK) + Suzooki Swift (NL) + WATERGRUWELS (BE)

Experimentele, grensverleggende en underground hiphop
Nebulous Forms: Onoe Caponoe - header
Harvey Williams

Op 26 mei is de eerste editie van Nebulous Forms: het nieuwe Eindhovense hiphopfeest met een focus op experimentele, afwijkende en underground-artiesten uit de scene. We trappen af in Stroomhuis met Onoe Caponoe (UK), SUZOOKI SWIFT (NL) en WATERGRUWELS (BE).

Tijdschema

20:00 Deuren open
20:30 WATERGRUWELS
21:15 SUZOOKI SWIFT
22:00 Onoe Caponoe 

(tijden zijn onder voorbehoud)

Onoe Caponoe (UK)

Onoe Caponoe is één van de meest vooruitstrevende namen op het Britse platenlabel High Focus. Onoe laat zich inspireren door de space funk van Sun Ra, rauwheid van punkrock of onvoorspelbaarheid van psychedelische muziek. Begin 2023 verscheen zijn nieuwe album ‘Concrete Fantasia’ met collabs van Lil B, Jehst en Lealani.

“I wanted to create a record that offers up an alternate space for the listener to escape while still commenting on the highs and lows of city life.”
Onoe Caponoe | Bandcamp

SUZOOKI SWIFT (NL)

SUZOOKI SWIFT is gevaarlijk, mysterieus en meedogenloos. In haar muziek verkent de rapper/producer de grenzen tussen werkelijkheid en fictie. Daarnaast zet ze zich in voor inclusiviteit en diversiteit in de muziekindustrie, zo zat ze dit jaar in het ESNS-panel ‘Sharing insights from gender inclusive platforms’. Haar vier tracks tellende debuut-EP ‘SUZOOKI SWIFT’ bestaat uit keiharde beats en bars én is daarmee de perfecte soundtrack om compleet op los te gaan.

Suzooki Swift - square
MRLYN

WATERGRUWELS (BE)

Het Antwerpse WATERGRUWELS bestaat uit rappers Slotho en Tusais. In hun muziek lijken ze terug te grijpen naar oldskool horrorcore, dus nog ver voor de tijd van Ghostemane’s en $uicideboy$. Het duo lijkt zich eerder te laten inspireren door artiesten als Three 6 Mafia, Gravediggaz en Blackout; maar dan met downtempo wavy beats en Antwerpse tongval. Je kan het horen op het zelfgeproduceerde album ‘WATERGRUWELS VOL. 1’.

Nebulous Forms - WATERGRUWELS

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12