Ga direct naar: Hoofdinhoud
Mercy John
05 nov 2022
Tickets14.50
za 5 nov 2022
club card

Mercy John

Nights On Fire
21:00 Zaal open om 20:30
Café Wilhelmina
Tickets14.50
Mercy John
Sander van den Berg

Nights on Fire

Na een prachtig optreden in 2019 komt Mercy John terug naar Café Wilhelmina met zijn derde studioalbum 'Nights on Fire'; de opvolger van het alom geprezen 'Let It Go Easy'. In de afgelopen jaren werkte de Nederlandse americana-artiest aan zijn eigen album, maar ook aan andere projecten. Bijvoorbeeld als medeschrijver van Danny Vera's mega hit 'Roller Coaster', dat vooral op de radio te horen was en helaas niet live. Maar nu is het tijd voor iets anders, tijd om naar buiten te gaan: de nacht in. Met zijn nieuwe plaat op komst en de wereld aan zijn voeten is Mercy John klaar om vele harten te veroveren.

Nights On Fire is vanaf nu te beluisteren!

De pers over ‘Let It Go Easy’ (2019):

Zijn akoestische spel, die gierende gitaren, dat altijd strakke tempo, die grootse dynamiek, die warme stem, die meehuilende lapsteel en als schouder dienstdoende Hammond, die oprechtheid in zijn woorden vol zelfkritiek - het is om te janken zo mooi.
- OOR magazine
Luister naar de subtiel in elkaar gevouwen instrumentaties, de gelaagde vocalen en de discreet huilende pedal-steel-gitaren van het titelnummer en weet dat het goed is. 4 sterren.
- De Volkskrant

Alvast een locker reserveren?

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12