Ga direct naar: Hoofdinhoud
vr 17 nov 2023
club card

Matthew And The Atlas

Krachtige folk om bij weg te dromen

De soulvolle folk van singer-songwriter Matthew Hagerty klinkt extra krachtig door zijn rauwe, diepe stemgeluid. Met originele arrangementen die zich langzaam ontvouwen tot een harmonieus, meeslepend geheel wordt precies de juiste snaar geraakt. 

Tijdschema

19:30 Deuren open
20:00-20:30 Memorial
21:00 Matthew And The Atlas
(tijden onder voorbehoud)

Communion

Als eerst getekende artiest op het onafhankelijke label Communion (van o.a. Bear's Den) wist hij zichzelf op de kaart te zetten. Sterker nog, zijn muziek was zelfs de reden om het label op te richten. Op zijn debuutplaat Other Rivers werden de grenzen opgezocht door soulvolle folk te verrijken met elektronische invloeden.

Nieuw werk

Verwacht tijdens deze tour veel nieuw werk, want in het najaar verschijnt het nieuwe (vierde) album This Place We Live. Het wordt een mooie intieme avond, want de Engelse singer-songwriter zal solo het podium betreden. 

Voor liefhebbers van:

Bear's Den, The Paper Kites, Bon Iver en Half Moon Run.

Support: Memorial

Indie-folkduo Jack en Ollie bleken niet alleen goede vrienden, maar vonden elkaar per toeval ook als uitstekende match in de muziek. Ze doken op een dag als experiment samen de studio in en dat bleek een magische, gouden vondst. Debuutalbum 'Memorial' (2022) representeert opmerkelijke kwetsbaarheid en eerlijkheid. De plaat spreekt over liefde, verlangen en eenzaamheid met een gefluisterde intimiteit. Zoals alleen de allerbeste en meest aangrijpende muziek dat kan, praat het tegen je als je beste en dierbaarste vriend.

memorial
Foro: Garry Jones

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12