Ga direct naar: Hoofdinhoud
Kraak & Smaak (LIVE XL)
17 sep 2023
Tickets24.50
zo 17 sep 2023

Kraak & Smaak (LIVE XL)

20 jaar jubileumshow | + Kraak & Smaak dj-set
20:15 Zaal open om 19:30
Grote zaal
Tickets24.50
Kraak & Smaak - header

Kraak & Smaak viert hun 20e verjaardag met LIVE XL-show

In oktober blies Kraak & Smaak het dak nog van onze Kleine Zaal tijdens hun uitverkochte liveshow. Op zondag 17 september keert het Leidse producerstrio met een LIVE XL-show terug naar onze Grote Zaal ter ere van hun 20-jarig jubileum. Voor deze gelegenheid pakt Kraak & Smaak uit met speciale shows met gastoptredens en extra muzikanten, waar de band het publiek meeneemt langs het gehele oeuvre. Natuurlijk zijn de vaste vocale krachten Berenice van Leer en Ivar Vermeulen ook weer van de partij. 

Funk, soul, disco & electronica

Kraak & Smaak - in het buitenland bekend als ''Crack & Smack'' - reist al het verschijnen van hun eerste albums 'Boogie Angst' (2005) en 'Plastic People' (2008) de hele wereld over. Jaren later is hun eclectische mix van funk, soul, disco en electronica nog altijd razend populair. Het succes van Kraak & Smaak wordt nog benadrukt door samenwerkingen met artiesten als Parcels, Mayer Hawthorne, Izo FitzRoy en Durand Jones. En ze zitten niet stil, want er wordt alweer gewerkt aan het zesde album waar dit jaar de eerste singles van zullen verschijnen. Deze zomer verschijnt ook het album ’Twenty’, waar de grootste hits van de band zijn verzameld. 

Wie jarig is trakteert

Kraak & Smaak bestaat 20 jaar én wie jarig is trakteert. Om het feest pas écht compleet zal er - naast de Live XL-show - óók een Kraak & Smaak dj-set plaatsvinden. 

Het nieuwste album 'Twenty' luister je hieronder.

DJ: H The Hype

Dj H the Hype is in Eindhoven vooral bekend van de Blue Note Clubsessions, waar hij als onderdeel van Jazz Junkies achter de draaitafels te vinden is. Daarnaast was hij een van de vaste dj's bij Effenaar's Dance Dept, draaide hij in Tilburg bij clubs als De Spoel en Vasquesz en de clubnights bij onder meer 013. Met Soulsonic speelde H the Hype o.a. op festivals als Extrema, Lowlands, Supernatural en Jazz in Duketown. Na de show van Kraak & Smaak zal hij jullie voorzien van de beste (deep)house en breaks met invloeden van jazz, funk, soul en exotica.

H The Hype

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12