Ga direct naar: Hoofdinhoud
Kraak & Smaak Live
14 okt 2022
Tickets20.00
vr 14 okt 2022
uitverkocht

Kraak & Smaak Live

20:00 Zaal open om 19:30
Kleine Zaal
Tickets20.00
Kraak & Smaak Live - Disco, Soul, Electonica - Effenaar
Vincent Moll

Tijdschema:

19:30 Deuren / Dj H the Hype
21:00 Kraak & Smaak

Kraak & Smaak mét liveband

De Leidse producers van Kraak & Smaak - in het buitenland bekend als ''Crack & Smack'' - zijn sinds het verschijnen van hun debuutplaat 'Boogie Angst' (2005) graag geziene gasten in Eindhoven. Al bijna twee decennia brengt het muzikale gezelschap met hun eclectische mix van funk, disco, house en electronica de hele wereld over. Dit jaar brengen ze hun gerenommeerde liveshow terug naar de Effenaar.

Aangesterkt door de vaste vocale blikvangers Ivar Vermeulen (IVAR) en Berenice van Leer staat de 6-koppige liveband internationaal bekend om hun spetterende optredens. Als live- of dj-set waren ze wereldwijd al te bewonderen op een hele waslijst aan vooraanstaande festivals zoals Pinkpop, Lowlands, Sziget, Exit, SXSW en Coachella.

New music

Na het meest recente album 'Pleasure Centre' (2019) en de Scirocco EP (2021) geeft het trio dit jaar opnieuw plankgas met nieuwe singles en projecten, zoals de nieuwe single 'Doing What', een samenwerking met HIGH HØØPS van de bekende Nieuw-Zeelandse indie act Leisure.

Dj H the Hype

Dj H the Hype is in Eindhoven vooral bekend van de Blue Note Clubsessions waar hij als onderdeel van Jazz Junkies achter de draaitafels te vinden is. Daarnaast was hij een van de vaste dj's bij Effenaar's Dance Dept, draaide hij in Tilburg bij clubs als De Spoel en Vasquesz en de clubnights bij onder meer 013. Met Soulsonic speelde H the Hype o.a. op festivals als Extrema, Lowlands, Supernatural en Jazz in Duketown. Deze avond zal hij jullie opwarmen voor Kraak & Smaak (live) met de beste (deep)house en breaks met invloeden van jazz, funk, soul en exotica.

Dj H the Hype - Kraak & Smaak - Effenaar

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12