Ga direct naar: Hoofdinhoud
Hit The City | Zondag
23 okt 2022
TicketGratis
zo 23 okt 2022

Hit The City | Zondag

Drie dagen gratis muziek ontdekken op tien locaties in Eindhoven
17:00
Meerdere locaties
TicketGratis
Banner HTC

Hit The City is terug met meer locaties, opkomende artiesten en grensverleggende muziek! Van gruizige gitaren en dansbare elektropop tot experimentele hiphop, obscure black metal en alles daartussenin - ontdek de bekendere en onbekendere pareltjes en nieuwe favorieten op tien bruisende locaties in Eindhoven.

Maak kennis met het festival

Effenaar x Friendly Fire

Dutch Design Week (DDW) verwelkomt ieder jaar duizenden designers en bezoekers van over de hele wereld. Net als voorgaande jaren trekken we levendigheid van DDW door naar de avond met een geheel gratis muziekfestival georganiseerd en geprogrammeerd door Effenaar en Friendly Fire. 

Locaties

Altstadt / Café Wilhelmina / De Rozenknop / Dynamo / Effenaar / Haven / KEVN / Muziekgebouw / Stroomhuis / Student Hotel

Prins S. en De Geit

Er was eens... Prins S. en De Geit! Dit Haagse trio combineert rap en elektropop tot aanstekelijke, dan wel absurdistische, dansvloervullers als 'Kinderboerderij' en 'Nacht'. Frontman Prins S. verblijdt niet alleen met zijn dansmoves, hij knalt er ook de ene na de andere tekstuele hoogtepunt uit. Compleet met gitaar en jaren ’80 synths, die het geheel doen laten klinken als Spinvis on speed. Afgelopen jaar waren ze dé ontdekking op Noorderslag, inmiddels maken ze een grootse ronde langs alle festivals. Zo staan we ook bij Hit The City 'keiblij in de rij'.

Prins S. en De Geit

TimeSquare

Blijf up-to-date van Hit The City met app TimeSquare: alle acts, locaties, line-ups en timetables in één overzicht! 

Alle timetables, biografieën en locaties in 1 overzicht

Hit The City op Spotify

Luister naar de Hit The City-playlist op Spotify en ontdek alvast jouw nieuwe favorieten!

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12