Ga direct naar: Hoofdinhoud
Häxenzijrkell + Pox + Dikasterion
16 mrt 2024
Tickets15.00
za 16 mrt 2024
club card

Häxenzijrkell + Pox + Dikasterion

Eternal Eclipse presents
20:20 Zaal open om 20:00
Stroomhuis
Tickets15.00
Eternal Eclipse header

Met Eternal Eclipse wakkeren we het vuur van de underground metal scene in Eindhoven weer aan. In samenwerking met Effenaar wordt een terugkerend evenement georganiseerd in de geest van de meest duistere underground black metal in het Stroomhuis. Deze tweede editie: Häxenzijrkell, Pox en Dikasterion.

Tijdschema

20.00 uur: Deuren open
20:20 uur: Show Dikasterion
21.20 uur: Show Pox
22.20 uur: Show Häxenzijrkell
(tijden zijn onder voorbehoud)

Häxenzijrkell

Häxenzijrkell is een black metalband uit de meer landelijke delen van West-Duitsland. De naam "Häxenzijrkell" is een aangepaste versie van het Duitse woord "Hexenzirkel", wat niets anders betekent dan "heksencirkel". De band bestaat uit twee leden: P op drums en MK op gitaar, zang en synthesizers. Opgericht in januari 2016, tekende het duo al snel bij het Duitse platenlabel Amor Fati Productions en hebben ze sindsdien één demotape, twee ep's, twee splits en twee full-length albums uitgebracht.

Häxenzijrkell

POX

POX is regressieve, griezelige en primitieve black metal, geboren in de modder van de spookachtige velden van Vlaanderen. Na lange afwezigheid en een aantal bijna-doodervaringen zal Eternal Eclipse het eerste POX live concert in ruim vier jaar zijn. Het zou tegelijkertijd ook de laatste kunnen zijn, wie weet. Hekserij met boksbeugels, ranzig ouderwets geweld, door de pest geteisterde groteskerij - er is werkelijk geen veilige plek.

POX

Dikasterion

Dikasterion is war en black death-metal. Geboren uit de kwade alliantie van het Noorden en Zuiden van België, predikt Dikasterion zijn onheilige evangelie en volgen ze het oude pad dat is geopend door entiteiten als Barathrum, Archgoat, Beherit en Holy Death.

Dikasterion
Photo by Void Revelations

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12