Ga direct naar: Hoofdinhoud
vr 24 nov 2023
club card

Halocene

Mix van heavy rock met metal uit Arizona | + HAWXX

Let op: Wegens de grote run op tickets is deze show naar onze Grote Zaal verplaatst en zijn er dus extra tickets vrijgekomen! 

Met miljoenen(!) views op YouTube door covers van o.a. System of a Down en Linkin Park is de nieuwe metalband Halocene online razend populair. Met hun meeslepende shows weten ze een onuitwisbare indruk achter te laten. Combineer dit met hun passie voor het maken van een positieve impact, en je kunt de terechte conclusie trekken dat ze zijn uitgegroeid tot een gewaardeerde kracht in het hedendaagse rocklandschap met een loyale, groeiende fanbase. En ze komen niet alleen: met YouTuber Lauren Babic, die ook miljoenen views binnen heeft gesleept door haar metal covers op YouTube, is de avond compleet.

Tijdschema

18:30 Deuren open
19:00-19:30 HAWXX
20:00 Halocene
(tijden zijn onder voorbehoud)

Twitch

Maar dat is niet alles: inmiddels heeft de band ook al 5 albums uit. Daarnaast waren ze een van de eerste bands die optredens ging livestreamen via Twitch. Wat je kunt verwachten? Een mix van zowel eigen materiaal als welbekende covers.

Support: HAWXX

HAWXX is een met punk doordrenkte alt-metal band bestaande uit Anna, Hannah, Jess en Julia. Ze zijn gevestigd in Londen, maar zijn afkomstig uit Griekenland, Wales, Engeland en Italië. Met liedjes over onderdrukkende schoonheidsnormen, mental health en geweld tegen vrouwen maken ze feministische songs met een boodschap. Hun optredens zijn een collectieve ervaring van liefde èn woede, waarbij vrouwen en queers centraal staan.

HAWXX

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12