Ga direct naar: Hoofdinhoud
Fu Manchu
12 okt 2022
Ticket€22.5
wo 12 okt 2022
afgelast

Fu Manchu

30th Anniversary Show | + Tankzilla + Electric Citizen
19:30 Zaal open om 19:00
Grote zaal
Ticket€22.5
Fu Manchu

Helaas zijn wij genoodzaakt om het concert van Fu Manchu te annuleren wegens persoonlijke omstandigheden binnen de band. Er komt geen vervangende datum. De waarde van de oorspronkelijke ticketprijs (incl. servicekosten) worden automatisch gerestitueerd. Ticketkopers ontvangen een persoonlijk bericht van onze ticketpartner Ticketmaster.

Dit is er eentje om bij voorbaat al in te lijsten. De stonerkoningen van de Californische woestijn komen laten horen dat zij na dertig jaar nog altijd de dikste riffs ownen, de beste fuzzpedalen intrappen en de meest heavy stonerskatepunk produceren. Fu Manchu viert hun dertigste verjaardag met deze tour en een nieuw album. Lang zullen ze leven en gas zullen ze geven! 

TankZilla
Ons eigen tweekoppige rockmonster komt de slingers alvast ophangen met grote gebaren op gitaar en drums. Ex-PPSR frontman Peter van Elderen weet samen met drummer extraordinaire Marcin Hurkmans steeds beter de weg te vinden naar less is more and the bigger the better. TankZilla is een monster van een pantservoertuig! 

Electric Citizen
Zijn we er dan? Nee, want de Fu's nemen op hun feestelijke tour ook nog de landgenoten van Electric Citizen mee. Denk Coven, denk The Devil's Blood, denk Lucifer, dan weet je wat voor female fronted hardrock we in huis halen. Klasse 'A' spul!

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12