Ga direct naar: Hoofdinhoud
Eindhoven de Gladste: o.a. Gladde Paling & Vieze Asbak
25 feb 2023
za 25 feb 2023
uitverkocht
club card

Eindhoven de Gladste: o.a. Gladde Paling & Vieze Asbak

De gladste rave in town!

Zo glad als een paling in een emmer snot

Op zaterdag 25 februari overspoelt onder meer Gladde Paling onze Kleine Zaal met een tsunami aan meme ’n bass. In korte tijd groeide zijne gladheid uit van slaapkamerproducer tot het neusje van de zalm op line-ups van o.a. NOX, Rampage en Into The Woods. Met zijn nieuwe album ‘dansmuziek’, eigen clubavond VISSA in 013 en samenwerkingen met artiesten als Joost Klein en Heideroosjes is Gladde Paling nog lang niet uitgerookt.

Vieze Asbak

Ook nog niet uitgerookt: Pestcore Collectief-compagnon Vieze Asbak, die de tunes ‘Ameno’, ‘Lekkere Boterham – GPF Remix’ en zijn eigen remix van Natte Vissticks’ ‘Samson & Ket’ meeneemt naar Effenaar.

Koarse

Multi-talent Koarse timmert al vanaf 13-jarige leeftijd aan de weg. De DJ/producer is niet bang om zichzelf uit te dagen en experimenteert dan ook met genres als techno, footwork en hardcore. Met ondersteuning van wereld-acts als Noisia en Skrillex is Koarse klaar om de dansvloer te slopen met zijn high energy club bangers.  

Koarse

Jetyx

Met energieke en kleurrijke sets neemt de Bredase Jetyx je mee in de werelden van drum&bass, bass-house, dubstep en electro. Zijn unieke sound en track-selectie brachten hem al van lokale feesten tot de grootste evenementen van Nederland en België. Jetyx is nu helemaal klaar om iedereen weg te blazen!

Jetyx

Prinses aan de Schijt

Jullie zullen worden warmgedraaid door de mysterieuze Prinses aan de Schijt. 

Alvast een locker reserveren?

 

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12