Ga direct naar: Hoofdinhoud
Effenaar 't Wasven | dag 3
27 aug 2023
zo 27 aug 2023
Gratis

Effenaar 't Wasven | dag 3

Het ultieme zomergevoel
14:00 - 18:00Zaal open om 13:00
't Wasven
wasven23 header

De zomer is in aantocht en dat betekent dat er ook dit jaar weer tijd is voor nieuwe edities van Effenaar ‘t Wasven. Zoals vanouds vinden de zomermiddagen plaats op het gezellige terrein van Groendomein ‘t Wasven. Op drie zomerse zondagen in juni, juli en augustus kun je komen genieten van livemuziek onder het genot van een lekker hapje en drankje. Trek je slippers en picknickkleed uit de kast, en dompel jezelf onder in het onovertroffen Effenaar ’t Wasven zomergevoel. De entree is gratis!

14:00-14:30 Mila & Mira

Bij deze muzikale twee-eenheid staat samenzang en vrijheid voorop. Hun dromerige indiepop neemt je mee langs zonnige velden en ontwapenende dorpjes. Warme akoestische klanken wisselen af met koele elektronica, waardoor gedachten de vrije loop krijgen. Dankzij hun gevoel voor hooks zullen de reflecterende teksten van Mila & Mira je nog lang bijblijven. 

miramila

15:00-15:45 Tim Vantol

Als de arm die je weer naar binnen trekt vanuit het raam waar je net uit viel. Als de welwillende leider van een goedaardige straatbende, of de laatste verantwoordelijke man in deze gekke wereld. Zo klinkt de stem van Tim Vantol. Rauw, maar ruw zoals de wol in je favoriete trui in plaats van schuurpapier-rauw. Met zijn onstuitbare energie, die hij eerder ook al meenam als supportact van Heideroosjes naar onze Grote Zaal, hecht hij veel waarde aan elke positieve gedachte die je kunt opbrengen te uiten, omdat niets in dit leven als vanzelfsprekend kan worden beschouwd.

tim vantol

16:30-17:30 Texas String Assembly

Deze 7-koppige band heeft zijn eigen plek veroverd in de favoriete rock-’n-roll clubs van Austin. Met elementen van bluegrass, funk, jazz, folk country en hippie-jugband groeiden ze van achtertuinen tot bars tot geliefde locaties. Met een snel groeiende fanbase is Texas String Assembly klaar voor de festivalweides en een jaar gevuld met extra singles en een tweede album. 

tsa

Duurzaamheid

Met het oog op duurzaamheid, verzoekt de organisatie van Groendomein 't Wasven zoveel mogelijk gasten met de fiets te komen. Ook wordt er gebruik gemaakt van hardcups, om wegwerpplastic tegen te gaan.

Dit was Effenaar 't Wasven 2022:

wv22
wv2222
wv223
wv2222
wv221
wv222
wasven22
door Patrick Spruytenburg

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12