Ga direct naar: Hoofdinhoud
De 3e Helft Tour powered by Albino Sports
10 nov 2023
vr 10 nov 2023
uitverkocht
club card

De 3e Helft Tour powered by Albino Sports

Met o.a. Brunzyn, Bokoedro en comedy by Appie Mussa

Albino Sports presenteert met trots De 3e Helft Tour! De play-offs van de rapgame, waarbij deze opkomende talenten zich van hun beste kant laten zien. Tijdens deze speciale show vol met harde muziek en humor garanderen wij dat je de avond van je leven gaat hebben in Stroomhuis! Optredens komen van onder meer Brunzyn, Appie Mussa, Bokoedro, Chri$tophe en merchandise wordt verzorgd door TEARS. 

Tijdschema

20:00 Doors
20:30 Ctje + Denta
21:15 Bokoedro
21:55 Comedy by Appie
22:40 Brunzyn & friends
(tijden onder voorbehoud)

Brunzyn

Brunzyn is het grote Vlaardingse talent. De jongen die zich ‘de allerdomste tatta’ noemt is, na zijn soloprojecten en ‘Albino Sports vol. 1’ met Joost, op weg om de Eredivisie van de Nederlandse rapgame te bereiken. Met blazende beats en relativerende teksten onderscheidt Brunzyn zich van de rest en laat hij zien waarom hij the next best is! Brunzyn! Op 10 november komen Brunzyn en andere 'Grote Spelers' naar Stroomhuis. 

Brunzyn

Comedy by Appie Mussa

Appie Mussa is een fenomeen op tiktok - met honderdduizenden volgers (@apsonarmy) en social media waar je niet meer omheen kan, daarnaast is hij ook al op televisie te zien. Het is de hoogste tijd voor zijn eigen comedy show, waaraan hij aan de hand van zijn aanstekelijke humor en een beetje muziek de zaal op zijn kop zal zetten. Quality comedy!  

Comedy by Appie Mussa

Bokoedro

Bokoedro is de vreemde vogel in het nest. De Schiedammer is al jaren bezig met zich onderscheiden door middel van vernieuwende en futuristische sounds die mensen meebrengen naar 2035. Verwacht een energieke perfomance die je verder brengt dan de tijd!  

Bokoedro

Family & friends

De drie heren zullen worden bijgestaan door Albino Sports signee Chri$tophe uit Roermond. Dit aanstormende talent heeft de stem van een engel met een zachte G. Tevens kun je elke show wat leuke vrienden uit de buurt verwachten. Zoals Naud Verboeket van het kledingmerk TEARS. Hij zal de merch verzorgen! Maar de beste verwachtingen zijn GÉÉN verwachtingen.  

PS: Albino Sports is geen label. Het is een familie. Zij proberen independent de cultuur gaande te houden. Kom en support hun op hun missie. LOVE!

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12