Ga direct naar: Hoofdinhoud
Comedy Nacht: Silvester Zwaneveld + Edo Berger + Tim Kroezen
01 feb 2024
Regulier Ticket€18
do 1 feb 2024
uitverkocht
club card

Comedy Nacht: Silvester Zwaneveld + Edo Berger + Tim Kroezen

Een avond vol Nederlandstalig cabarettalent
20:00 Zaal open om 19:30
Kleine Zaal
Regulier Ticket€18
Comedy Nacht

Op donderdag 1 februari zijn we terug met een nieuwe Comedy Nacht. Deze editie wederom met een selectie aan cabarettalent van Nederlandse bodem: Silvester Zwaneveld, Hermes Ahmadi, Tim Kroezen en de host Edo Berger. 

Tijdschema

20:00 - MC Edo Berger
20:10 - Tim Kroezen
20:30 - Hermes Ahmadi
20:50 - pauze
21:10 - MC Edo
21:15 - Silvester
(tijden onder voorbehoud) 
 

Silvester Zwaneveld

Silvester Zwaneveld is bekend van het cabaretduo Arie & Silvester. Hij vond diepgang in zijn soloshows. Met zijn bedrijf Line-Up Theaterproducties tal van visuele/tekstloze voorstelling gemaakt, daarnaast produceert en regisseert hij tal van andere theatermakers. 

Ook nu tourt hij als een duo: samen met Berit Companjen - die eerder te zien was bij de Comedy Nacht - met de voorstelling 'Hij zei/Zij zei'.

Naast de planken is Silvester eigenaar van de animatie studio www.silly-productions.com en sleepte vele internationale prijzen in de wacht. Hij ontwikkelt Apps waaronder de interactieve App voor de show 'In De Lift', (Hij is de eerste cabaretier die met een App de theaters in is gegaan) maar ook het interactieve leesboek, 'Plaza Patatta', waarmee ze genomineerd werden als beste Nederlandse innovatie in 2013.

Ten slotte illustreert Silvester de boekenserie Plaza Pattate en schreef hij een eigen prentenboek, een roman en het boek: 'Zo maak je een cabaretprogramma' met begeleidende podcast.

Silvester Zwaneveld

Host: Edo Berger

Edo Berger is een grote, energieke verschijning op het podium. Met shows van Edinburgh tot Tokyo is hij een van de meest actieve Nederlandse comedians op het internationale circuit. Je kan Edo onder andere kennen van zijn ochtendshow op Qmusic met Jasper Smit en later Wouter Monden, als 3FM-redacteur of als sidekick in de programma's Buzz en Bring It On. Deze avond zal hij Samir Fighil vervangen.  

Tim Kroezen

Tim Kroezen (Boxmeer, 1991) kwam voor zijn studie naar Utrecht en is er nooit meer weggegaan. Om het leven onvoorspelbaar te houden doet Tim ieder zoveel jaar totaal iets anders, dat had hij zelf ook liever anders gezien, maar zo is het nou eenmaal. Zijn droom is om ooit nog eens een autobiografische tekst in de derde persoon te schrijven.

In 2022 won Tim de Juryprijs van Griffioen/DeStoep Cabaret Festival, en de Jury&Publieksprijs van de Comedy Talent Award.

Tim Kroezen

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12