Ga direct naar: Hoofdinhoud
Comedy Nacht: o.a. Ruud Smulders en Emiel van der Logt
18 jan 2023
Tickets15.00
wo 18 jan 2023
uitverkocht

Comedy Nacht: o.a. Ruud Smulders en Emiel van der Logt

20:00 Zaal open om 19:30
Kleine Zaal
Tickets15.00
Comedy Nacht - Cabaret - Effenaar

Woensdag 18 januari is Hermes Ahmadi terug met een nieuwe Comedy Nacht. Deze editie wederom met een selectie aan cabarettalent van Nederlandse bodem. Op de line-up: Ruud Smulders, Emiel van der Logt, Meeuw Rovers en Reinier Meijer. 

Ruud Smulders

Ruud Smulders kan je kennen van zijn stand-up comedy, rollen in tv-series, vlogs, columns en muziek. De cabaretier, rapper en niet Tygo Gernand haakt zelf af bij woorden als onverwachts, absurd, persoonlijk en maatschappijkritisch. Multidisciplinair is altijd een goed woord voor een subsidieaanvraag en in 2014 won hij geen persoonlijkheidsprijs. Genoeg informatie dus om zonder verwachting te gaan kijken naar iemand die je niet kent, tenzij je hem herkent van het programma 'Achter gesloten Deuren'. 

Comedy Nacht - Ruud Smulders

Emiel van der Logt

Volgende op de line-up: cabaretier Emiel van der Logt uit Roosendaal timmert al sinds 2013 hard aan de weg, toen hij zowel de jury- als publieksprijs van de Comedy Slam won. Een jaar later bereikt hij de finales van het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival en het Cameretten Festival. In 2016 debuteerde Emiel met zijn avondvullende show 'Stop met Huilen' en enkele jaren later trekt hij langs de zalen met 'Serieus?!'. Momenteel toert de comedian door het land met zijn nieuwste programma 'Geen Spijt!'.

Emiel van der Logt - Comedy Nacht

Meeuw Rovers

Meeuw Roovers studeerde in 2015 af aan de Koningstheateracademie en won in datzelfde jaar het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. Deze man met de rare voornaam balanceert als een koorddanser op de lijn tussen Stand-up en Cabaret. 

Comedy Nacht - Meeuw Rovers

Reinier Meijer

Last but not least: Reinier Meijer. De Amsterdamse comedian verraad zijn afkomst niet alleen door zijn tongval, maar ook nuchtere blik op het leven. Gefascineerd door menselijk gedrag weet Reinier elke doelgroep aan het lachen te krijgen: jong, oud en mensen met verschillende achtergronden. Met zijn diverse humor houdt de cabaretier je tot het einde van de Comedy Nacht op het puntje van je stoel.

Comedy Nacht - Reinier Meijer

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12