Ga direct naar: Hoofdinhoud
Comedy Nacht: o.a. Lebbis en Teun van den Elzen
11 jun 2024
di 11 jun 2024
nieuw

Comedy Nacht: o.a. Lebbis en Teun van den Elzen

Een avond vol cabarettalent van Nederlandse bodem

Op dinsdag 11 juni zijn we terug met een nieuwe Comedy Nacht. Deze editie wederom met een selectie aan cabarettalent van Nederlandse bodem: Lebbis, Teun van den Elzen, Samir Fighil en Ramon Chatrer. 

Lebbis

De headliner van de avond is niemand minder dan Hans Sibbel, beter bekend als Lebbis. Met zijn zakken gevuld met sterke verhalen, nieuwe theorieën waar geen speld tussen te krijgen is én verse grappen waar nog aan gesleuteld zet Lebbis koers naar Effenaar. Sinds 1993 is de Comedy-veteraan al lid van Comedytrain en sindsdien hij z'n strepen al ruimschoots verdiend. Kenmerkend is zijn snelheid, zijn grapdichtheid, maar ook de manier waarop hij zijn persoonlijke ervaringen weet te koppelen aan de actualiteit. Deze avond zal Lebbis gloednieuw materiaal spelen!  

Lebbis

Teun van den Elzen

Teun van den Elzen werd opgeleid als politicoloog, maar verwacht geen politieke correctheid bij deze vlijmscherpe Brabander. Hij spaart niets of niemand – en allerminst zichzelf – wanneer hij zijn blik op de wereld deelt met het publiek. In 2018 won Teun z'n eerste ''open mic'' en een jaar later won hij de Comedy Talent Award én de juryprijs van het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. Verder kan je hem onder andere kennen van zijn set op Paaspop dit jaar, het Utrecht International Comedy Festival en Puur Gelul.  

Teun Van Den Elzen

Samir Fighil

Samir is een geboren verhalenverteller en comedian. Getogen (met twee zachte G’s!) in Nijmegen, komt hij van jongs af aan in aanraking met alle lagen van de samenleving. Een uitstekende inspiratiebron, blijkt later, als Samir zich de kunst van het imiteren meester maakt. In 2011 debuteerd Samir als comedian en heeft sindsdien in de meeste Nederlandse theaters gestaan en o.a. de persoonlijkheidsprijs bij Cameretten cabaretfestival (2019) gewonnen.  

Samir Fighil

Ramon Chatrer

Ramon Chatrer (oud Frans voor ‘castreren’) is cabaretier, zanger en liedjesschrijver. Je kan Ramon kennen van het Groningen Studenten Cabaretfestival, waar hij in 2019 zowel de jury-, publieks- als persoonlijkheidsprijs won. Verder stond hij in 2020 in de finale van het Amsterdams Kleinkunstfestival en was hij een half jaar te horen bij Giel Beelen in de wekelijkse muzikale column. Vanaf 2021 toerde hij door Nederland met zijn muzikale voorstelling 'Opperhond' en deze avond komt hij met een nieuwe voorstelling.  

Ramon Chatrer

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12