Ga direct naar: Hoofdinhoud
Comedy Nacht: Nabil Aoulad Ayad + Bugra Gedik + Sjoerd Janssen + Petra de Graaf
12 nov 2023
zo 12 nov 2023
uitverkocht
club card

Comedy Nacht: Nabil Aoulad Ayad + Bugra Gedik + Sjoerd Janssen + Petra de Graaf

Een avond vol Nederlandstalig cabarettalent

Zondag 12 november is Hermes Ahmadi terug met een nieuwe Comedy Nacht. Deze editie wederom met een selectie aan cabarettalent van Nederlandse bodem. Op de line-up: Bugra Gedik, Sjoerd Janssen, Nabil Aoulad Ayad en Petra de Graaf 

Tijdschema

19:30 Deuren open
20:00 MC Hermes 
20:10 Sjoerd Janssen 
20:30 Bugra Gedik 
20:50 Pauze 
21:05 MC Hermes 
21:10 Petra De Graaf 
21:25 Nabil Aoulad Ayad 

Nabil Aoulad Ayad

Nabil (Aoulad Ayad) is bekend als acteur, beatboxer en pianospelende cabaretier. Je kan Nabil kennen van zijn acteer-carrière met rollen in series als 'ONM', 'De Co-assistent' en 'Deadline'. Daarnaast was hij twee seizoenen te zien in de improvisatieshow 'Alpacas', de opvolger van 'De Lama's' en was een van de panelleden van het programma 'Baas Raymann'. In 2015 besloot Nabil zichzelf in te schrijven voor het Leids Cabaretfestival. Kort hierna ging hij het theater in met zijn eerste avondvullende programma 'Tijdmachine'. En zijn tweede programma 'Monopoly' volgde met lovende kritieken: ''En weer een toptalent uit Brabant'' (Theaterkrant). Nu vraagt hij zich in zijn derde programma ‘Absurd’ af of hij de normale man is in de gekke wereld of andersom? Een programma met grappige observaties, herkenbaarheid, irritaties en blinde vlekken.

Nabil

Bugra Gedik

Bugra is een stadsjongen die zijn mond niet kan houden. In 2014 vond hij zijn heil in de stand-up en sindsdien spuwt hij zijn trant comedy: rauw en introspectief met een filosofisch randje. Bugra (met een stille ‘g’) is opgegroeid in Amsterdam-West tussen Turken en tokkies, geschoold in Zuid tussen Vespa’s en kakkers. Doe daar zijn perverse studentenleven bij en je krijgt een beeld van deze brutale cabaretier.

In mei 2017 won Bugra de jury- en publieksprijs op het Amsterdam Studenten Cabaret Festival. Hij is vooral vaak te vinden in Toomler.

Bugra Gedik thumbnail

Sjoerd Janssen

 

Alles wat vanzelfsprekend lijkt, is voor Sjoerd Janssen een dagtaak. Het sociale speelvlak verandert bij Sjoerd in een schaakbord, waarbij elke mogelijke zet uitgedacht moet worden. Maar hij kan helemaal niet schaken. Dan is het dus volkomen logisch dat er glas in een suikerspin zou kunnen zitten, small-talk een opgave is en OV-fietsen je vijand zijn. Zijn comedy is zo wereldvreemd dat het herkenbaar wordt.

Sjoerd Janssen thumbnail

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12