Ga direct naar: Hoofdinhoud
Comedy Nacht: Marlon Kicken + Esther van der Voort + Jean Opgenort
27 sep 2023
wo 27 sep 2023
laatste kaarten
club card

Comedy Nacht: Marlon Kicken + Esther van der Voort + Jean Opgenort

Een avond vol Nederlandstalig cabarettalent

Woensdag 27 september is Hermes Ahmadi terug met een nieuwe Comedy Nacht. Deze editie wederom met een selectie aan cabarettalent van Nederlandse bodem. Op de line-up: Marlon Kicken, Esther van der Voort en Jean Opgenort

Tijdschema

19:30 Deuren open
20:00 Esther van der Voort (MC)
20:15 Hermes Ahmadi
20:30 Davine Perik
20:50 Pauze
21:10 Esther van der Voort (MC)
21:20 Jean Opgenort
21:30 Marlon Kicken
(tijden onder voorbehoud)

Marlon Kicken

Een gouden combinatie; dreadlocks, skateboardend, pratend met een zachte 'g' en ontzettend grappig. De goedlachse cabaretier werd geboren op Curaçao (Willemstad), maar groeide op in het Noord-Brabantse Aarle-Rixtel. Met een flinke dosis zelfspot, herkenbare verhalen en improvisatietalent weet Marlon elke publiek aan het schateren te krijgen. Hij werd bekroond met de jury- en publieksprijs van de Culture Comedy Award. Sinds 2009 treedt Marlon veelvuldig op in de Nederlandse theaters én op woensdag 27 september staat hij in Effenaar.  

Marlon Kicken

Esther van der Voort

Comédienne Esther van der Voort is net een beetje anders; een tikje eigenwijs, scherp en humoristisch. Ze staat bekend om haar schaamteloze verhalen. En die heeft ze. Als veertigplusser gaat het allang niet meer over 'het is uit met mijn vriendje', want de scheidingspapieren zijn al jaren geleden getekend. Met haar rake grappen, zelfspot en eigenheid won Esther de Vakjury Award 2014 op het International Comedy Festival Rotterdam. Sindsdien brengt ze haar cabaret naar podia door het hele land, zo ook met haar voorstelling 'Mama is Boos'.  

Esther van der Voort - Comedy Nacht

Jean Opgenort

Jean (Finalist Leeuwarder Cabaret Festival) is jong van geest, Brabander en hardnekkig single. Ook lijdt hij aan een inwendige drang naar erkenning, die hij zoekt door op het podium grappen te vertellen. In 2015 won hij de Comedyhuis Afvalrace. Jean kan overkomen als de ideale schoonzoon, maar ook als weirdo met onlogische gedachtekronkels. Geheimpje: hij is het allebei. 

Jean Opgenort

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12