Ga direct naar: Hoofdinhoud
Comedy Nacht
11 sep 2022
Tickets15.00
zo 11 sep 2022

Comedy Nacht

met o.a. Howard Komproe en Wouter Monden
20:30 Zaal open om 19:30
Kleine Zaal
Tickets15.00
Comedy Nacht - Cabaret - Effenaar

Op zondag 11 september is comedian Hermes Ahmadi weer terug met een hilarische Comedy Nacht. Deze editie nemen we je mee op reis door het Nederlandse cabaretlandschap met de volgende talenten op de line-up: Howard Komproe, Wouter Monden, mc Berit Companjen en Wina Ricardo. 

Howard Komproe

Met zijn frisse, onstpannen manier van vertellen en kwajongensachtige attitude is comedian/presentator/acteur Howard Komproe allang geen onbekende meer in het Nederlandstalige comedycircuit. Via collega-cabaretier Eric van Sauers kwam Howard snel terecht bij Comedytrain. Samen met Najib Amhali en Murth Mossel richtte hij FreshWagon op, een collectief van jonge Comedytrain-leden waar ook Jan Jaap van der Wal en Roué Verveer deel van uitmaken.
Verder kan je Komproe kennen van zijn project de LULverhalen, als Pontius Pilatus in The Passion, bedenker van onelinershow Padoem Patsss of zijn succesvolle online serie Komproeven; de laatste is zo'n succes dat het als column-versie wekelijks in het NRC verschijnt. In 2018 en 2019 stond Howard met Carribean Combo in AHOY.

Wouter Monden

Wouter Monden begon met comedy in 2010 en in hetzelfde jaar won hij de juryprijs van de Culture Comedy Award. Sindsdien is hij niet meer van de Nederlandse en Belgische podia weg te denken met zo'n 175 tot 200 optredens per jaar. Zijn scherpe en toegankelijke stijl laat veel ruimte voor snelle interactie met het publiek. Wouter is maandelijks te horen in de Q-Musical (Q-Music), schreef mee aan o.a. 'Dit Was Het Nieuws', 'Is er een Dokter in de Zaal' en 'The Roast of Johnny de Mol' (Comedy Central). Hij was de publieksopwarmer voor TV-programma's zoals 'Zondag met Lubach', 'Padoem Patsss' en 'Makkelijk Scoren'. Als dat nog niet genoeg is kan je de beste man kennen van zijn voorstelling 'Geen Punt' of de Elektra Podcast. Elke vrijdagmorgen neemt Wouter de week door op radiostation KINK bij Michiel Veenstra en ook rent hij om geld in te zamelen voor Stichting Kika.

Berit Companjen

Berit Companjen is misschien niet zo groot, maar haar liefde voor stand-up comedy en gevoel voor humor gelukkig wel! Met haar uitnodigende persoonlijkheid en scherpe observaties geeft de oud-finaliste van het prestigieuze Culture Comedy Award een show weg vol herkenbare situaties.
Met haar eerste voorstelling 'In godsnaam!' bereikte ze de finale van het Groninger Studenten Cabaretfestival. Daarna volgde 'Plan de Companjen' en momenteel toert ze door het land met 'Genoeg is niet Genoeg'. Naast haar eigen shows speelt ze in de cabarestaffette en finalistentour van The Culture Comedy Award en tal van landelijke comedyvoorstellingen: WILLEM's Comedyshow, Comedy Kitchen en in het Utrechtste Comedy Night. Deze avond kruipt Berit in de rol van host.

Wina Ricardo

Comédienne Wina Ricardo is klein en oogt onschuldig, maar niets is minder waar. Met haar Caribische temperament, snelle grappen, grote bewegingen en de nodige zelfspot maakt ze het publiek aan het lachen en spaart daarbij niemand. In oktober 2021 had ze de eindshow van haar comedy cursus en bij haar debuut won ze gelijk de persoonlijkheidsprijs van 'Let's Make Comedy'. Ze komt pas net kijken, maar maakt nu al een grote indruk. Verwacht een show vol kleine thema's, grote thema's en actualiteiten.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12