Ga direct naar: Hoofdinhoud
wo 29 nov 2023
club card

Club Void: Ufomammut

Enige Nederlandse clubshow! | + 30,000 Monkies

Dit powertrio uit Italië is wereldwijd erkend als de maker van een uniek genre van psychedelische sludge: met lange nummers, dreunende zang en enorme effecten combineert de band een monumentale riffhouding met een eigenaardig soort psychedelica.

Fenice

Hoewel de band bekend staat om hun psychedelische reizen naar de verre uithoeken van de kosmos, is het nieuwe album Fenice veel meer een introspectieve luisterervaring. Het album is opgevat als een enkele concepttrack, verdeeld in zes facetten van deze naar binnen gerichte focus. Sonische experimenten zijn er in overvloed bij de verkenning van dit centrale thema; synths en experimentele vocale effecten zijn prominenter aanwezig dan ooit tevoren, terwijl de band zichzelf steeds verder duwt in het onbekende gebied van hun identiteit.

Support: 30,000 Monkies

Een onsterfelijke plak lawaai, gevuld met kilo's zachte sludge en riffs die klinken als een ontelbaar aantal champagnekurken die in één keer knallen. De boodschap is luid en duidelijk: 30.000 Monkies zijn voor altijd, en champagnemetal is er om te blijven. Ze zullen de avond knallend openen!

30000 monkies

Alvast een locker reserveren? 

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12