Ga direct naar: Hoofdinhoud
Club Tropicana ft. WHAMANIA!
13 jan 2024
za 13 jan 2024

Club Tropicana ft. WHAMANIA!

Herbeleef WHAM! 40 jaar na debuutalbum Fantastic
20:30 - 00:00Zaal open om 20:30
Grote zaal
wham header

Let us take you to the place where membership's a smiling face! De 12-koppige band WHAMANIA! doet de oude tijden van George Michael en Andrew Ridgeley herleven, compleet met blazers en natuurlijk Pepsi & Shirlie. En dat is nog niet alles, er wordt alles uit de kast gehaald voor een avondvullend programma. Met de toevoeging van de show van Club Tropicana wordt het 40-jarig jubileum van debuutalbum Fantastic extra gevierd. Kortom: tijd om de stembanden alvast op te warmen voor een avond vol hits, herkenning en gezelligheid! 

Een gevarieerde avond vol hits

WHAMANIA! is een live concert met een zelf geproduceerde documentaire op groot scherm als eerbetoon aan WHAM! Niet alleen WHAM! wordt geëerd, maar ook wordt de uitzonderlijke vriendschap tussen George Michael en Andrew Ridgeley belicht. Een vriendschap die heeft geleid tot successen als Club Tropicana, Wake Me Up Before You Go Go, Freedom, Last Christmas, I’m Your Man, The Edge Of Heaven, maar ook George Michael’s eerste solosuccessen: Careless Whisper en A Different Corner. 

Jordan Roy

De rol van George Michael wordt vertolkt door Jordan Roy (Better Than Ever, X-Factor, The Voice Of Holland). Vanuit de deelname aan deze programma's ontstond een nog grotere liefde voor George Michael die bezegeld werd met zijn eigen solo theatertour ''Freedom''. Een muzikaal eerbetoon aan George Michael, waarmee Jordan Roy met zijn live band veertig Nederlandse theaters bezocht.

DJ Bert van Gulik

Met de toevoeging van DJ Bert van Gulik (40up) zal de avond compleet zijn, want hij verzorgt de pre- en afterparty met de fijnste hits. Voetjes van de vloer op de nummers die George & Andrew ook leuk vonden! 

Tijdschema

20:30 Deuren open
20:30-21:30 70’s/80’s Pre-party met DJ
21:30-22:45 WHAMANIA! 
22:45-00:00 90's Afterparty met DJ

 

Alvast een locker reserveren? 

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12