Ga direct naar: Hoofdinhoud
Carnaval in Effenar: zondag
11 feb 2024
zo 11 feb 2024
Gratis

Carnaval in Effenar: zondag

Met o.a. De Bolhoedjes, DJ Silverfox, Kindercarnaval & The Wetnecks
14:00 Zaal open om 14:00
Meerdere locaties
cv header

Carnavalsvereniging De Bolhoedjes is al meer dan 60 jaar het hart van carnaval in ’t Lampegat. Waar het Bolhoedjescarnaval al jaren in hun vaste residentie Pullman Eindhoven Cocagne gevierd werd, wijkt de vereniging van sinds vorig jaar uit naar een nieuwe locatie: Effenaar. Dat beviel zo goed dat we ons podium dit jaar weer omdopen tot 'Residentie Bolhoedjes'. In het weekend hebben we in een supertof programma in onze Kleine Zaal, Grote Zaal en ook vinden er activiteiten plaats in onze Meet & Eat. We zullen tijdens carnaval door het leven gaan als ‘Effenar’, om helemaal in de carnavalsstemming te komen. Zet je schrap om van vrijdag 9 februari tot woensdag 14 februari volop te knallen in Effenar! Carnaval in het Lampegat vieren we met elkaar, natuurlijk in Effenaar.   

14.00 - 17.00 Kindercarnaval: KidZ DJ + Luchtkussens

Voor de kleintjes is de Grote Zaal geopend voor kindercarnaval, inclusief luchtkussens en KidZ DJ. De Kleine Zaal is ook geopend, onder residentie De Bolhoedjes zal hier een dj de fijnste carnavalshitjes draaien. 

14.00-19.30 DJ Silverfox & friends feesttent | Kleine Zaal

DJ Silverfox brengt je samen met zijn vrienden alle herkenbare carnavalskrakers, met hier en daar uitstapjes naar dansbare feesthits. 

dj silverfox

Avondplanning | Kleine Zaal

Om 19:30 wordt de carnavalszondagavond afgetrapt door DJ Da Freak in onze Kleine Zaal. Hierna zullen The Wetnecks het stokje overnemen met hét hillybilly-feest der herkenning met een mix van blue grass, pop, country, dance en rock-'n-roll. Vanuit hun hometown Littleville, Alabama zijn ze hard op weg om Nederland opnieuw te overvallen met een aanstekelijke, muzikale mix die is overgoten met een spicy Wetnecks BBQ-saus. Paaspop, 7th Sunday, FestyLand en de Zwarte Cross stonden al eerder met de handen omhoog voor deze niet te missen band uit de USA! Jullie zijn dus gewaarschuwd!

wn

Dagplanning restaurant/café

Vanaf 14:00 tot 19:30 draait DJ Ronald Willems weer de fijnste carnavalskrakers in ons restaurant/café Meet&Eat. En hij komt niet alleen: Otto Orgel komt tussen 16:00 en 18:00 de bekendste Nederlandstalige meezingers vertalen naar het het Duits. Van z’n opkomt in authentieke Tiroler kleding tot de droge humor en z’n kromme Duitse versies van Nederlandstalige ‘klassiekers’: Otto Orgel is een unieke artiest.

Alvast een locker reserveren?

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12