Ga direct naar: Hoofdinhoud
Carnaval in Effenar: zaterdag
10 feb 2024
za 10 feb 2024
Gratis

Carnaval in Effenar: zaterdag

Met o.a. De Bolhoedjes, Pater Moeskroen & De Zingende Schlager
14:00 Zaal open om 14:00
Meerdere locaties
cv header

Carnavalsvereniging De Bolhoedjes is al meer dan 60 jaar het hart van carnaval in ’t Lampegat. Waar het Bolhoedjescarnaval al jaren in hun vaste residentie Pullman Eindhoven Cocagne gevierd werd, wijkt de vereniging van sinds vorig jaar uit naar een nieuwe locatie: Effenaar. Dat beviel zo goed dat we ons podium dit jaar weer omdopen tot 'Residentie Bolhoedjes'. In het weekend hebben we in een supertof programma in onze Kleine Zaal, Grote Zaal en ook vinden er activiteiten plaats in onze Meet & Eat. We zullen tijdens carnaval door het leven gaan als ‘Effenar’, om helemaal in de carnavalsstemming te komen. Zet je schrap om van vrijdag 9 februari tot woensdag 14 februari volop te knallen in Effenar! Carnaval in het Lampegat vieren we met elkaar, natuurlijk in Effenaar.   

Chef Soldaat, De Zingende Schlager & DJ Rudie | Grote Zaal

Vandaag is de dag met de drukste carnavalsplanning bij Effenaar!

De eerste middagact is Chef Soldaat, de vrolijkste soldaat van Brabant, die strijdt om gezelligheid en er vanaf 16:00 een feestje van komt maken. Daarna begint De Zingende Schlager. De Zingende Schlager Sjors Verdellen is doordeweeks keurslager in Ubachsberg, Limburg. In het weekend ontpopt hij zich als Super Entertainer “De Zingende Schlager” en komt hij Effenaar op zijn kop zetten.

Pater Moeskroen & CV De Tappers | Grote Zaal

In de avond gaan we vanaf 18:30 weer verder met Pater Moeskroen dat hun aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades meeneemt naar Effenaar; Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten wat het herkenbare Moeskroen-geluid maakt! Live is de band een ware feest-sensatie, vol herkenning voor jong en oud. Daarna sluiten we de avond vanaf 20:00 af met CV De Tappers. Deze drie mooie, lekkere en charmante barmannen hebben de heerlijke Balkan energie omgetoverd in een HOEMPAPA hit van hoge klasse met ‘Broodje Balkan’, en werden door de jury van de Carnavalskrakerverkiezing unaniem verkozen tot winnaars!

pm

Dagplanning restaurant/café

In de Kleine Zaal worden de onderscheidingen uitgedeeld door Carnavalsvereniging de Bolhoedjes, onder leiding van DJ Ronald Willems. Dit vindt plaats van 14:00 tot 20:00. In dezelfde tijdsperiode staat DJ Anti-Vries ook te draaien in ons restaurant/café. Na 20:00 wordt hij hier vervangen door DJ Ronald Willems.

Kortom: Een dag vol met carnavalskrakers die garant staan voor een feestje!

Alvast een locker reserveren?

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12