Ga direct naar: Hoofdinhoud
Carnaval in Effenar: maandag
12 feb 2024
ma 12 feb 2024
Gratis

Carnaval in Effenar: maandag

Met o.a. De Bolhoedjes, Pullenvullen & De Dronken Tatta's
14:00 Zaal open om 14:00
Meerdere locaties
cv header

Carnavalsvereniging De Bolhoedjes is al meer dan 60 jaar het hart van carnaval in ’t Lampegat. Waar het Bolhoedjescarnaval al jaren in hun vaste residentie Pullman Eindhoven Cocagne gevierd werd, wijkt de vereniging van sinds vorig jaar uit naar een nieuwe locatie: Effenaar. Dat beviel zo goed dat we ons podium dit jaar weer omdopen tot 'Residentie Bolhoedjes'. In het weekend hebben we in een supertof programma in onze Kleine Zaal, Grote Zaal en ook vinden er activiteiten plaats in onze Meet & Eat. We zullen tijdens carnaval door het leven gaan als ‘Effenar’, om helemaal in de carnavalsstemming te komen. Zet je schrap om van vrijdag 9 februari tot woensdag 14 februari volop te knallen in Effenar! Carnaval in het Lampegat vieren we met elkaar, natuurlijk in Effenaar.   

Pullenvullen met DJ Sebastiaan | Kleine Zaal

Op de maandagmiddag is het tijd voor pullenvullen met DJ Sebastiaan. Van 14:00 tot 18:00 kunnen de biertjes getapt worden in onze Kleine Zaal.

Dagplanning restaurant/café

Vanaf 14:00 tot 18:00 vindt het kapellenfestival plaats in ons restaurant/café Meet&Eat. Na 18:30 voorziet DJ Ronald Willems ons van de fijnste carnavalskrakers. 

Avondplanning | Kleine Zaal

Ook op de maandagavond is het feest in onze Kleine Zaal, wat vanaf 19:30 wordt afgetrapt. Met o.a. Huibke van Turnhout, Hitjesbingo Ron & MC & De Dronken Tatta's.

ddt

Alvast een locker reserveren?

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12